Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

De gratis kinderclubs van camping Les Vagues in Vendres-Plage

Zowel voor ukkepukken als tieners organiseren onze gratis Sandaya Kids, Juniors en Teens Clubs animaties die soms sportief en soms ludiek, maar altijd aan hun wensen aangepast zijn! Beleef op onze camping Les Vagues in Vendres-Plage de perfecte familievakantie en geniet daarbij voluit van de buitenlucht en het strand!

Mascotte Sandaya
kids-club
Kids Club
Hoogseizoen | 5-7 jaar | Gratis

Kids zijn van harte welkom op onze camping in Vendres-Plage aan de Middellandse Zee! Tijdens hun campingvakantie kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar zich creatief uitleven door mee te doen aan allerhande ludieke activiteiten.

junior-club
Juniors Club
Hoogseizoen | 8-12 jaar | Gratis

In de Juniors Club van onze camping in Vendres-Plage kunnen alle avonturiers van 8 tot 12 jaar kennis maken met heel veel activiteiten die ze nooit eerder hebben gedaan! Teamsporten, leuke spelletjes, shows … Dat wordt veel lachen en voluit genieten!

teens-club
Teens Club
Hoogseizoen | 13-17 jaar | Gratis

Zin in een campingvakantie omringd door vrienden en vriendinnen? De Teens Club van camping Les Vagues is een ideale ontmoetingsplek voor 13 tot 17-jarigen! Met elkaar doen ze allerlei ludieke en sportieve activiteiten, zodat ze gegarandeerd met heel veel leuke vakantieherinneringen terug naar huis gaan.

Mascotte Sandaya

Camping Les Vagues: een paradijs voor kinderen

Speelweiden voor de kinderen

Op camping Les Vagues in Vendres-Plage kunnen kinderen zich uitleven op 3 verschillende speelweiden met glijbanen en leuke parcoursen om samen met vrienden te ontdekken!

Springkasteel

Onze mascotte Koolaya heeft besloten om voor de kinderen zijn eigen speelterrein te openen: Koolaya Land! Een springkasteel voor de hele dag megaveel springplezier met nieuwe vrienden en vriendinnen.

Minigolf

Wie heeft de beste slag? Ga met de hele familie op onze minigolfbaan in de buitenlucht een balletje slaan. Jong en oud zal er plezier aan beleven!

Huur van fietsen en quads voor de hele familie

Ontdek de omgeving van de camping in Vendres en Valras-Plage! Profiteer van onze partnerservice en huur fietsen en quads om tochtjes door de natuur langs de Middellandse Zee te maken.

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken