Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Les Vagues in Vendres-Plage

Zowel voor ukkepukken als tieners organiseren onze gratis Sandaya Kids, Juniors en Teens Clubs animaties die soms sportief en soms ludiek, maar altijd aan hun wensen aangepast zijn! Beleef op onze camping Les Vagues in Vendres-Plage de perfecte familievakantie en geniet daarbij voluit van de buitenlucht en het strand!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Kids zijn van harte welkom op onze camping in Vendres-Plage aan de Middellandse Zee! Tijdens hun campingvakantie kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar zich creatief uitleven door mee te doen aan allerhande ludieke activiteiten.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Juniors Club van onze camping in Vendres-Plage kunnen alle avonturiers van 8 tot 12 jaar kennis maken met heel veel activiteiten die ze nooit eerder hebben gedaan! Teamsporten, leuke spelletjes, shows … Dat wordt veel lachen en voluit genieten!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Zin in een campingvakantie omringd door vrienden en vriendinnen? De Teens Club van camping Les Vagues is een ideale ontmoetingsplek voor 13 tot 17-jarigen! Met elkaar doen ze allerlei ludieke en sportieve activiteiten, zodat ze gegarandeerd met heel veel leuke vakantieherinneringen terug naar huis gaan.

Mascotte Sandaya

Camping Les Vagues: een paradijs voor kinderen

Speelweiden voor de kinderen

Op camping Les Vagues in Vendres-Plage kunnen kinderen zich uitleven op 3 verschillende speelweiden met glijbanen en leuke parcoursen om samen met vrienden te ontdekken!

Springkasteel

Onze mascotte Koolaya heeft besloten om voor de kinderen zijn eigen speelterrein te openen: Koolaya Land! Een springkasteel voor de hele dag megaveel springplezier met nieuwe vrienden en vriendinnen.

Minigolf

Wie heeft de beste slag? Ga met de hele familie op onze minigolfbaan in de buitenlucht een balletje slaan. Jong en oud zal er plezier aan beleven!

Huur van fietsen voor de hele familie

Ontdek de omgeving van de camping in Vendres en Valras-Plage! Profiteer van onze partnerservice en huur fietsen om tochtjes door de natuur langs de Middellandse Zee te maken.

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums