Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Twee zwemparadijzen op camping Riviera d’Azur: waterpret voor iedereen!

Zwemmen, van de glijbaan zoeven, zonnebaden of gewoon relaxen: er gaat niets boven een middagje in het grote aquapark van camping Riviera d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur! Zes turkooisblauwe zwembaden verdeeld over twee zwemparadijzen zorgen ervoor dat iedereen hier zijn gading vindt.
Waag u op de zigzaggende waterglijbaan, ontdek wie de snelste is op de pentaglissen, vecht een robbertje uit met de waterstralen van de ludieke paddenstoel en zet uw beste tijd neer in het semi-olympisch zwembad. En dan ben u wellicht toe aan een zalige pauze op het Caraïbisch strand of in de bubbelbad!

Zwemshorts zijn verboden in het hele zwemparadijs. Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

De zwembaden op uw camping aan de Côte d’Azur

6 zwembaden: voor elk wat wils!

Geniet van het water zoals u zelf verkiest. Het semi-olympisch bad daagt zwemfanaten uit om het beste van zichzelf te geven, terwijl de zen-sfeer bij het verwarmde zwembad zich uitstekend leent tot een ontspannen zwempartijtje. Krijgt u er maar niet genoeg van? Ontdek alle zwembaden en peuterbaden onder de stralende zon van Saint-Aygulf!

Glijbaan en pentaglissen

Op naar de waterspeelruimte voor een wedstrijdje op de waterglijbanen! Avontuurlijke campinggasten van elke leeftijd hebben de tijd van hun leven op de draaikolk-glijbaan en de pentaglissen. Een sensationele ervaring!

Bubbelbaden in de openlucht

Geniet van een zalige wellnesspauze in de bubbelbaden op uw camping! Aan de rand van het verwarmde zen-zwembad wacht een relaxerende massage in het bubbelbad met plaats voor 8 campinggasten. Wat kan het leven toch mooi zijn!

Watertuin en ludieke paddenstoel

Kinderen hebben hun eigen voorbehouden plekje waar ze hun eerste pasjes in het water wagen, pret beleven in de watertuin of lol trappen onder de grappige waterstralen.

Caraïbisch strand

Te midden van het grote aquapark kunt u op het fijne zand van het Caraïbische strand heerlijk zonnebaden in een tropische sfeer. Zalig om na uw zwemles even lekker te luieren onder de zuiderse zon!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbad
Peuterbad
Pentaglissen
Zwembad
Verwarmd zwembad
Caraïbisch strand
Glijbaan (glijbanen)
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rivier 5 km
Zee 5 km
Meer 10 km

Ontdek camping "Riviera d'Azur" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken