Ik zoek
van
Begin Einde

Aquapark voor de hele familie op camping Riviera d’Azur!

Ontdek uw nieuwe speelterrein waar de hele familie terechtkan voor een portie waterpret en dolce far niente bij het zwembad! Met 5 turkooisblauwe zwembaden overtreft het aquapark van camping Riviera d’Azur in het departement Provence-Alpes-Côte d’Azur ieders verwachtingen. Waag u op de zigzaggende waterglijbaan, ontdek wie de snelste is op de pentaglissen, vecht een robbertje uit met de waterstralen van de ludieke paddenstoel en zet uw beste tijd neer in het semi-olympisch zwembad. En dan ben u wellicht toe aan een zalige pauze op het fijne zand van het Caraïbisch strand!

Het zwemparadijs op uw camping aan de Côte d’Azur

Watertuin en ludieke paddenstoel

Kinderen hebben hun eigen voorbehouden plekje waar ze hun eerste pasjes in het water wagen, pret beleven in de watertuin of lol trappen onder de grappige waterstralen.

5 zwembaden en glijbanen

Er is voor elk wat wils! Fervente zwemmers kunnen zich helemaal uitleven in het semi-olympisch zwembad, terwijl hun avontuurlijke kroost zijn pret niet op kan op onze zigzag waterglijbaan. Toe aan wat dolce far niente? Neem uw luchtmatras erbij en ga rustig ronddobberen op het water onder de zon van Saint-Aygulf.

Relaxen op het Caraïbisch strand

Midden in het aquapark kunt u op het fijne zand van het Caraïbische strand heerlijk zonnebaden in een tropische sfeer. Zalig om na uw zwemles even lekker te luieren onder de zuiderse zon!

Activiteiten en animatie

Trek snel uw badpak aan en rep u naar de natuurlijk verwarmde zwembaden in het zwemparadijs voor een partijtje waterpolo of een sessie aquagym! Profiteer deze zomer volop van ons uitgebreide animatieaanbod in het aquapark van uw camping in Saint-Aygulf.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Jacuzzi®
Peuterbad
Pentaglissen
Zwembad
Verwarmd zwembad
Caraïbisch strand
Glijbaan (glijbanen)
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Meer 10 km
Zee 5 km
Rivier 5 km

Ontdek camping "Riviera d'Azur" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken