Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Sanguinet Plage

Watersportactiviteiten, sporttoernooien of dolce far niente: u beslist! Ontdek het uitgebreide activiteitenaanbod op camping Sanguinet Plage nabij Biscarrosse en trakteer uzelf op een familievakantie uit de duizend. De kids hebben zelf al hun zomerprogramma samengesteld: zij genieten met volle teugen van de animatie in de gratis miniclubs van de camping!

Als kers op de taart hebt u vrij toegang tot de activiteiten en diensten van de Sandaya-buurcamping: Lac de Sanguinet. Eén camping is goed, maar twee is nog beter! 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Sanguinet Plage

Ravotten, van de glijbanen zoeven, in het water spelen, over de speelweide rennen … Kinderen kunnen al hun energie kwijt op camping Sanguinet Plage nabij Biscarrosse! In de gratis kinderclubs met professionele animatoren beleven onze jongste campinggasten samen met hun nieuwe vriendjes de tijd van hun leven. De vakantie aan de prachtige kust van Aquitaine wordt ook voor uw kroost een onvergetelijke ervaring!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Onze professionele animatoren weten precies wat de allerkleinsten willen. Op hun eerste vakantie wacht uw kleine rakkers een royaal onthaal in de Kids Club: buiten spelen, knutselen, dansen, op schattenjacht gaan … Wedden dat ze prachtige herinneringen overhouden aan hun vakantie op camping Sanguinet Plage?

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Sportievelingen en avonturiers in de dop, grote grappenmakers en kleine waterratten: allemaal komen ze aan hun trekken in de Juniors Club. Boomhutten bouwen, toneel spelen, in het water ravotten, wedstrijden zandkastelen bouwen … en nog veel meer verrassende activiteiten. Welkom op camping Sanguinet Plage!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Na een uitje met de familie naar de allermooiste stranden van de Atlantische Oceaan ontmoeten uw tieners hun nieuwe vrienden in de Teens Club van de camping. Het activiteitenprogramma is helemaal op hun wensen afgestemd: een partijtje biljart of tafelvoetbal in de speelzaal, sportolympiades op het multisportterrein, spelactiviteiten op de oever van het meer … Op camping Sanguinet Plage krijgt verveling geen kans!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Sanguinet Plage" op foto's

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Sanguinet Plage" op video

Sport en ontspanning voor iedereen op camping Sanguinet Plage!

Te midden van de schitterende natuur nodigt camping Sanguinet Plage u uit om in de Landes met volle teugen van de buitenlucht te genieten. En bij Sandaya ontbreekt het u bepaald niet aan mogelijkheden: sporttoernooien voor de hele familie, begeleide fitness-sessies, watersportactiviteiten … Op de oever van het meer van Sanguinet wacht u deze zomer een zee aan mogelijkheden!

Ontdek de animaties van camping "Sanguinet Plage" op foto's

Ontdek de animaties van camping "Sanguinet Plage" op video

Diensten- en winkelaanbod van camping Sanguinet Plage

Een handig dienstenaanbod en een lekkere keuken: meer hebt u niet nodig voor een onvergetelijke vakantie in de buurt van Biscarrosse! Geniet op camping club Sanguinet Plage van ons volledig dienstenaanbod en leer de grootste troeven van het Zuidwesten van Frankrijk kennen: zijn gastronomie waarvoor u in restaurant Le Patio terechtkunt en zijn natuur die u dankzij onze fietsverhuurdienst ontdekt!

Eersteklas dienstverleners om uw vakantie nog sportiever te maken!

Op het gebied van activiteiten en diensten is er voor de hele familie wel wat te doen, en niet te vergeten die van de naburige camping Lac de Sanguinet die ook voor u toegankelijk is.  Maar omdat we niet graag half werk leveren, stellen we u er nog meer voor van onze vertrouwde dienstverleners! Dankzij het fietsenverhuurbedrijf LOC AND BIKE is een verkenningstocht van de Landes over land nog nooit zo eenvoudig en aangenaam geweest! Op het meer nodigt de zeilclub van Sanguinet en Sanguinet wake school u uit om kennis te maken met watersporten. Windsurfen, stand-up paddle, zeilen en catamaran: groot en klein worden hier echte zoetwatermatrozen! 

Ontdek de diensten van camping "Sanguinet Plage" op foto's

Ontdek de diensten van camping "Sanguinet Plage" op video

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Beachvolley
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Minidisco
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Barbecue-zone
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Ijskraam / Wafels / Pannenkoeken
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Loospunt voor campers
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanoën/kajakken 50 m
Catamaran 50 m
Zeilwagenrijden 50 m
Zeilles 50 m
Paddle 50 m
Windsurfen 50 m
Skatepark 800 m
Museum 800 m
Manege 5 km
Karting 10 km
Mountainbike / Freeride 10 km
Kitesurf 11 km
Zoo 15 km
Golf 17 km
Touwenparcours 20 km
Bowling 20 km
Jetski 20 km
Paintball 20 km
Attractiepark 20 km
Avonturenparcours 20 km
Casino 21 km
Surfles 21 km
Parapente 36 km
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 800 m