Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Lac de Sanguinet

Uw dagen in de omgeving van Sanguinet beloven rijk gevuld te zijn, maar ook ter plaatse kunt u rekenen op heel wat leuke activiteiten. Zo haalt u het maximum uit uw vakantie in de Nouvelle-Aquitaine! Gratis animatie voor de kleintjes, sportactiviteiten voor wie al wat groter is, diensten naar keuze om u het leven makkelijk te maken … Op Sandaya-camping Lac de Sanguinet wacht u een totaalervaring!

Bij Sandaya houden we niet van beperkingen. Daarom geven wij u gratis toegang tot de diensten en activiteiten van onze camping Sanguinet Plage, net ernaast! Geen dank hoor, zo zijn wij nou eenmaal bij Sandaya!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Lac de Sanguinet

Op camping Lac de Sanguinet worden kinderen heuse avonturiers! Het hele seizoen worden ze opgevangen door de animatoren van onze gratis miniclubs om naar hartenlust te spelen, zich uit te leven en creatief bezig te zijn. Samen met leeftijdsgenootjes ontdekken ze tal van nieuwe activiteiten. Het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Zowel de kids als hun ouders zijn razend enthousiast over onze Kids Club die alle kinderen van 5 tot 7 jaar een onvergetelijke eerste campingvakantie bezorgt. Op het programma: spelletjes, crea-workshops en grappige shows om indruk te maken op grote broer en zus!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op het strand, in het bos of in het water: de Juniors zitten nooit verlegen om een leuke activiteit bij het meer van Sanguinet! Onze coole animatoren houden een oogje in het zeil, zodat elk kind in alle veiligheid van zijn zomervakantie geniet.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Willen uw tieners nog mee op vakantie met de ouders, dan is de Teens Club voor hen de perfecte plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Overdag vermaken ze zich op het strand of organiseren ze beachvolley-toernooien en kanotochten samen met hun favoriete animatoren.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Lac de Sanguinet" op foto's

Kies uw favoriete activiteiten op Sandaya-camping Lac de Sanguinet!

Voor sommigen betekent vakantie dolce far niente, andere campinggasten kunnen gewoon niet stilzitten. Op Sandaya-camping Lac de Sanguinet komt iedereen aan zijn trekken! Fitness, watersporten en petanquetoernooien voor de een, luieren op het strand bij het meer voor de ander: u doet alleen wat u wilt en met wie u wilt! Dat bedoelen wij dus met een campingvakantie in alle vrijheid …

Ontdek de animaties van camping "Lac de Sanguinet" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping Lac de Sanguinet

Het zwembad, het dennenbos, het strand … u wilt hier vast niet weg! En dat hoeft ook niet want ter plaatse vindt u alles: snackbar, wifi, barbecuezone … Voor al uw dagelijkse behoeften kunt u rekenen op ons diensten- en winkelaanbod. Mist u nog iets? Neem de fietsroute bij de uitgang van de camping en fiets naar het centrum van Sanguinet!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontspan!

Ontspannen is belangrijk, vooral in de vakantie! Daarom heeft uw Sandaya-camping speciaal voor u een ruimte ingericht waar u intens kunt relaxen. Op het programma: modelage en eliminatie van opgebouwde spanningen in de vakkundige handen van professionals. Bij Sandaya nemen wij uw welzijn zeer serieus!

Ontdek de diensten van camping "Lac de Sanguinet" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Beachvolley
Koolaya Land springkasteel
Duikcursus
Fitness
Voetbal
Minidisco
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Avondanimatie
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Modelages
Barbecue-zone
Bar
Bibliotheek
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van gasbarbecues
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanoën/kajakken 100 m
Paddle 100 m
Waterfiets 100 m
Mountainbike / Freeride 100 m
Tennis 300 m
Manege 500 m
Zeilles 500 m
Vissen 500 m
Skatepark 1 km
Touwenparcours 13 km
Karting 13 km
Golf 14 km
Fitness terrein
Multisportterrein
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Verhuur van fietsen 100 m
Discotheek
Restaurant