Sport en ontspanning voor iedereen op camping Sanguinet Plage!

Te midden van de schitterende natuur nodigt camping Sanguinet Plage u uit om in de Landes met volle teugen van de buitenlucht te genieten. En bij Sandaya ontbreekt het u bepaald niet aan mogelijkheden: sporttoernooien voor de hele familie, begeleide fitness-sessies, watersportactiviteiten … Op de oever van het meer van Sanguinet wacht u deze zomer een zee aan mogelijkheden!

Alle activiteiten op de oever van het meer van Sanguinet

Petanquebaan

Mikken, gooien … Of gewoon nieuwe vrienden maken? Of het spel van petanque-spelers in de dop bewonderen? Bij de petanquebaan van de camping vermaken al onze vakantiegasten zich op hun eigen manier!

Multisportterrein

Handbal, voetbal, basketbal, volleybal … Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Afspraak met familie of vrienden op het multisportterrein om een balletje te trappen onder de stralende zon van de Aquitaine!

Aquagymles

Er gaat niets boven een aquagymsessie om de dag goed te beginnen. Onder de koepel van het overdekte en verwarmde zwembad op de camping begeleiden onze professionele animatoren u, zodat u optimaal geniet van de weldaden van het water voor lichaam en geest.

Beachvolley

Het hele seizoen kunt u terecht op het beachvolleyterrein om uw smash te vervolmaken. Waarom organiseert u op het einde van de zomer geen toernooi met uw nieuwe vakantievrienden? Moge de beste winnen!

Tennisbaan*

Enkel of dubbel? Zet uw beste beentje voor op de tennisbaan van camping Sanguinet Plage. Na een partij op het scherp van de snee wacht u een verfrissende duik in de zwembaden van het aquapark of in het rustige water van het meer van Sanguinet.
* Met bijbetaling

Avondanimatie

Voorstellingen, concerten, dansavonden, thema-maaltijden … ’s Avonds wordt er op uw camping plaats gemaakt voor echte artiesten! Schuif met de hele familie aan voor een lekker etentje en geniet van de voorstelling op het podium!

Activiteiten buiten de camping

Kanotocht op de Leyre

Wat dacht u van een kano/kajaktocht op de rivier de Leyre die door het hart van het Regionaal Natuurpark Landes de Gascogne stroomt? Bent u niet zo’n liefhebber van boottochtjes, dan kunt u natuurlijk ook heerlijk wandelen of fietsen op de oever. Het hele seizoen worden vanaf camping Sanguinet Plage regelmatig excursies georganiseerd.

Manege

Verken de allermooiste landschappen van de Landes in vliegende galop! Wat dacht u van een ritje te paard langsheen de Atlantische kust, door de bossen van de Landes of over de oevers van het meer van Sanguinet of Biscarrosse? Afspraak in manege ‘Equi Aventure’ op slechts enkele minuten van uw camping. De hele zomer kunt u hier terecht voor onvergetelijke tochten.
Op 3 km van de camping.

Zeilclub van Sanguinet

Vanaf uw camping hebt u rechtstreeks toegang tot een zeilclub op de oever van het meer van Cazaux-Sanguinet, het tweede grootste meer van Frankrijk. U kunt in deze club – die voor iedereen toegankelijk is – een initiatie catamaran volgen, in uw eentje met een optimist zeilen of gaan windsurfen op het meer.
Bij de ingang van de camping.

Kartcircuit

Kleine en grote kinderen zijn hartelijk welkom op het 1.300 meter lange circuit van het kartcentrum in Biscarrosse! Achter het stuur van uw kart of quad voelt u de adrenaline stromen! Wie gaat het snelst door de bochten en wint de race?
Op 10 km van de camping.

Ontdek camping "Sanguinet Plage" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken