Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Puçol

Net als het naburige Catalonië is de Spaanse deelregio Valencia een paradijs voor vakantiegangers op zoek naar een zonnige vakantie aan zee. In deze mooie kustregio vindt u leuke badplaatsen zoals Puçol, de charmante badstad die we vandaag in de kijker zetten. Klaar om kennis te maken met uw nieuwe favoriete Spaanse bestemming op slechts 30 minuten rijden van het dynamische Valencia? Vamos!

Camping Puçol, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Nieuw!
Puçol | De autonome regio Valencia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Puçol, uw ideale vakantiebestemming!

In en om Puçol valt veel meer te beleven dan alleen maar dolce far niente op het strand, wat sowieso een must is tijdens uw vakantie in Spanje. In het rijke toeristische aanbod zit voor elk wat wils: wandelen in de moeraslanden van Marjal del Moro, een excursie naar het kasteel van Sagunto en zijn Romeinse theater, een stadsbezoek aan Valencia … Uw vakantieprogramma zit bomvol activiteiten en ontdekkingen!

Om met volle teugen van uw vakantiebestemming te genieten, gaat er niets boven een Sandaya-camping. Waarom? Redenen genoeg: de bevoorrechte geografische ligging, de nabijheid van de zee, het aquapark, het infrastructuur- en dienstenaanbod dat u een superieure campingervaring garandeert … Meteen reserveren is de boodschap! 

Bezoek Puçol met de hele familie

Zin om de natuur in te trekken? Op dan naar het nabijgelegen natuurpark van de Sierra Calderona. Klein en groot ontdekt er, te voet of op de fiets, charmante dorpjes, kerken en kapelletjes, en archeologische overblijfselen. Bent u een van de moedigen de helemaal naar de top klimmen? Daar wacht een adembenemend uitzicht over de omgeving tot aan de zee. Een prachtige beloning!

In Spanje valt, zoals bekend, in elk seizoen wel wat te vieren. Met een beetje geluk slaagt u er dan ook in om een van de volks- en patroonsfeesten in Puçol mee te maken. Het kleurrijke, sfeervolle gebeuren met veel muziek is een ideale manier om samen met de hele familie het authentieke Spanje te leren kennen. 

Bezoek Puçol met z'n tweetjes

Zin om rustig te flaneren met uw geliefde? Daartoe krijgt u in Puçol volop de gelegenheid! Wandel hand in hand met uw wederhelft in de schaduw van de bomen van het Josep Ribelles-park of neem de ‘Paseo de la Constitución’, de wandelpromenade bij de Middellandse Zee, en geniet intens van het moment en de Spaanse zon. Qué bueno! 

Om uw dag in de regio Valencia in schoonheid af te sluiten, gaat er niets boven het strand bij de blauwe zee om te relaxen, te zwemmen of een voorraadje vitamine D in te slaan. Het strand van Puçol en de omliggende stranden overtreffen al uw verwachtingen!

Camping Puçol: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een originele bezienswaardigheid waar de hele familie van geniet? De Molí de Vent: een van de zeldzame windmolens die nog open is voor het publiek!

Wist u dat de paella oorspronkelijk uit de regio rond Valencia komt? Een bezoek aan deze streek is dan ook niet compleet zonder dit emblematische gerecht te proeven!

De moeraslanden van Marjal del Moro vormen een beschermd natuurgebied van internationaal belang voor diverse vogelsoorten. U kunt er roze flamingo’s, kraanvogels en aalscholvers spotten!

Het klooster van Puig op 13 km van Puçol is een bezoek zeker waard: bewonder zijn typische architectuur en het werk van schilder José Vergara dat er te zien is!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!