Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Valencia

Zin in zon, mooie kusten en ontspanning op slechts enkele uren van bij u thuis? Op dan naar de Costa Valenciana, de oostkust van Spanje. Daar ligt een stad die momenteel echt ‘hot’ is: Valencia! Ontdek meteen de talloze troeven die deze bestemming achter de hand houdt. De kans is groot dat u tijdens uw volgende campingvakantie pardoes verliefd wordt op deze Spaanse stad!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Puçol | De autonome regio Valencia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Valencia, uw ideale vakantiebestemming!

Bienvenido a Valencia! Deze aantrekkelijke en moderne stad – de derde grootste van Spanje – heeft zowel geschiedenis als natuur en een bruisend cultuurleven te bieden. Geen wonder dat vakantiegangers op zoek naar een zonnige kustbestemming steeds vaker de weg hiernaartoe vinden. Het moet gezegd dat Valencia alles in huis heeft: de typisch Spaanse levenskunst, een rijk erfgoed, een heerlijke keuken en de Middellandse Zee als buur. Kortom, alles wat de charme van Spanje uitmaakt! Geen wonder dat vakantiegangers er dol op zijn … 

Uw Sandaya-camping in de Valenciaanse regio is niet alleen een ideale uitvalsbasis om deze mooie zonnige streek te verkennen, maar beschikt ook over alle troeven voor een geslaagd campingverblijf: aquapark, kinderclubs, comfortabele accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Een eenvoudig maar doeltreffend recept om iedereen gelukkig te maken!   

Bezoek Valencia met de hele familie

Valencia is geknipt voor families. Cultuur, bezienswaardigheden, vertier, lekker eten … En dan hadden we het nog niet over de toeristische hotspots zoals de Iglesia de San Nicolás de Bari y San Pedro Mártir – aka ‘de Sixtijnse kapel van Valencia’ –, het Turia-stadspark dat het grootste van Europa is, het aquarium met leuke zeedieren … De lijst is lang niet volledig en kan uiteraard aan ieders voorkeuren worden aangepast! 

Niet te missen als u met uw kroost vakantie viert: de ‘Ciutat de les Arts i les Ciències’. Dit imposante futuristische complex dat door de UNESCO beschermd is, bestaat uit verschillende gebouwen waarin onder meer kunstmusea, een interactief wetenschapsmuseum, een bioscoop, een aquarium (het grootste van Europa!) en een planetarium ondergebracht zijn. Goed voor vele uren plezier met de hele familie! 

Bezoek Valencia met z'n tweetjes

Trek erop uit en verken de stad hand in hand met uw wederhelft. Flaneer eerst over de centrale markt, een heuse ontmoetingsplek voor fijnproevers die op de verleidelijke aroma’s afkomen. Hou er zeker even halt en pik enkele tapas mee! Kuier vervolgens door het Turia-park, een van de grootste stadsparken van Europa, alvorens neer te strijken op een terrasje om te genieten van de zachte Valenciaanse avonden. 

De volgende dag is het tijd om de stad enkele uren te verlaten en kennis te maken met de parels in de omgeving. Eerste halte: de natuurparken van L’Albufera en de Serra Calderona voor een leuke wandeling. Zet vervolgens koers naar Dénia en Gandia, ideale kuststeden om superverse vis en zeevruchten te eten! En daarna? Dolce far niente op een van de stranden bij de zee waar u geniet van de koelte en het blauwe water: een ideale afsluiter van een prachtige dag met uw geliefde!

Camping Valencia: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wist u dat paella, hét stergerecht van de Spaanse keuken, eigenlijk uit Valencia komt? Proef dus (minstens) één keer een paella tijdens uw verblijf: uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn!

Wilt u Valencia bezoeken zonder uw bankrekening te plunderen, schaf dan een Valencia Tourist Card aan: hiermee hebt u toegang tot bepaalde musea, rijdt u gratis met het openbaar vervoer … en nog veel meer!

Bezoek zeker de Santa Maria de Valencia-kathedraal met niet alleen prachtige werken van Goya maar vooral ook een reliek van onschatbare waarde: de Heilige Graal, de kelk waaruit Jezus tijdens het Laatste Avondmaal dronk!

Valencia in cijfers? Dat zijn 2000 jaar geschiedenis, 300 dagen zon per jaar en 100% tevreden vakantiegangers!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!