Camping Camping bij de rivier in de Belgische Ardennen: reserveer uw verblijf

Een verblijf in de natuur bij de rivier

Genieten van het buitengewone kader en de vele schatten van de Belgische Ardennen is sowieso een feest voor klein en groot. Reken daarbij nog eens het superieure infrastructuur- en dienstenaanbod en u komt aardig in de buurt van de perfectie! 

Hoe een typische dag op een Sandaya-camping bij de rivier eruitziet? Nou, gewoon: een leuke sfeer, fijne excursies in de omgeving en volop gelegenheid om te zwemmen. Voor een frisse duik heeft uw familie steeds de keuze tussen het verwarmde zwembad en het koelere water van de rivier. Saai wordt het dus nooit! 

Daarna is het tijd voor de gratis kinderclubs waar de jongste campinggasten zich uitleven en nieuwe vrienden maken. Ondertussen zien de ouders kans om zelf deel te nemen aan de talloze activiteiten die ter plaatse aangeboden worden: fitness, petanque, tennis, fietsen … Iedereen vindt hier zijn gading! 

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Een duik in het zwembad of in de rivier? Wie zin heeft in een zwempartij, heeft keuze zat in Wallonië: er is voor elk wat wils!

Op de oever van de rivier veranderen uw kinderen op slag in piraten, avonturiers, ontdekkingsreizigers … Er staat geen maat op hun verbeelding!

Uw oogappels ontdekken de fauna en flora op de oever van de rivier: vissen, dikkopjes, kikkers, waterplanten … Bewonder met de hele familie de pracht van de Belgische natuur!

Hengelaars verstoren met veel plezier de rust van de vissen in de rivier: lacht het geluk hen toe en hebben ze beet of … alweer net niet?

Camping Camping bij de rivier in de Belgische Ardennen, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis