Camping Camping met zwembad in de Belgische Ardennen: reserveer uw verblijf

Er staat geen maat op de waterpret!

Wanneer het tijd is om te ontspannen, weten jong en oud de weg te vinden naar het aquapark! Daar valt overigens voor elke leeftijd wat te beleven: de kleinsten hebben de tijd van hun leven in het peuterbad, terwijl grote broer en zus onvermoeibaar van de glijbanen zoeven en zich als een vis in het water voelen in het sportbad.  

Wat voeren de ouders ondertussen uit? Zij relaxen in het verwarmde buitenzwembad en besluiten hun dag in de Belgische Ardennen met een sessie dolce far niente op het zonneterras. En morgen doen ze dat allemaal nog eens over …

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds: zwemmen is altijd leuk. En het is gezond voor lichaam en geest. Waarom zou u zich dus tot één zwempartijtje per dag beperken? U hoeft zich echt niet in te houden!

Bij Sandaya geniet u op talloze manieren van het water. Het gewone zwembad, het sportbad of de nabijgelegen Lhomme-rivier: aan u de keuze! Verkoeling vinden was nog nooit zo eenvoudig!

Een familiemoment bij het zwembad is een ideale gelegenheid om wedstrijdjes te houden. Wie zit het eerst in het zwembad? Wie trekt de meeste baantjes? Iedereen klaar? Start!

Het aquapark wordt het toneel van heel wat memorabele familiemomenten. Vergeet dus zeker uw fototoestel niet. Kijk naar het vogeltje en … say cheese!

Camping Camping met zwembad in de Belgische Ardennen, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis