Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten in vakantiedorp Cap Sud

Uw programma in vakantiedorp Cap Sud belooft rijk gevuld te zijn! Op het volleybalveld vechten sportievelingen spannende toernooien uit, kleine artiesten mogen op het podium hun kunsten vertonen, er is dag- en avondanimatie ... Ook aan eten en drinken is gedacht: u vindt hier een bakkerij en een kruidenierswinkel, evenals een restaurant annex bar met zicht op zee. In vakantiedorp Cap Sud viert u zorgeloos vakantie!

Let op: er is geen gsm-netwerk op de camping (3G, 4G).

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs in vakantiedorp Cap Sud

Eindelijk is de vakantie aangebroken. Uw kinderen staan vast te trappelen van ongeduld en kijken reikhalzend uit naar de ludieke activiteiten die het animatieteam voor hen bedacht heeft? Rustig maar, er is voor elk wat wils! In de gratis kinderclubs van vakantiedorp Cap Sud genieten kleine campinggasten met volle teugen van sportwedstrijden, knutselactiviteiten en openluchtanimatie voor elke leeftijd.

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Er is geen betere plek te vinden om uw minireisgenoten van hun eerste campingervaring te laten genieten dan vakantiedorp Cap Sud. De animatoren hebben voor uw oogappels een heel programma bedacht met voorstellingen, ontmoetingen met Koolaya en creatieve activiteiten. 

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Een andere leeftijdsgroep wil andere activiteiten, al blijft lol trappen natuurlijk het belangrijkst. Sportwedstrijden, een show voorbereiden, spelen op het strand … het kan allemaal, zolang de kids zich maar vermaken met hun vriendjes!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van vakantiedorp "Cap Sud" op foto's

Activiteiten te land en ter zee in vakantiedorp Cap Sud

Wordt het een activiteit op het land of op zee? Die vraag hoeft u zich niet te stellen in vakantiedorp Cap Sud: het kan allebei! Boottochten, kajakken of canyoning voor de waterratten en wandelen of steden verkennen voor de landrotten: stel zelf uw programma samen volgens uw eigen voorkeuren. En na elke excursie geniet u ter plaatse van de rechtstreekse toegang tot het strand en het volleybalveld. 

Ontdek de animaties van vakantiedorp "Cap Sud" op foto's

Diensten en winkels in vakantiedorp Cap Sud

U hoeft nergens naartoe want ter plaatse is alles te vinden. Een kruidenierszaak om zelf te kokkerellen voor uw familie, een bakkerij voor verse croissantjes bij het ontbijt, een schoonheidssalon om intens tot rust te komen, een loungebar om een heerlijke cocktail te bestellen … En het mooist van al: op de rooftop van het restaurant hebt u een adembenemend mooi uitzicht op de Middellandse Zee. 

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van vakantiedorp "Cap Sud" op foto's

In uw vakantiedorp

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Ruimte voor krachttraining
Fitness
Voetbal
Minidisco
Avondanimatie
Multisportterrein
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Modelages
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Restaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanoën/kajakken
Canyoning/Rafting
Wandeltochten