De Haute-Corse, uw ideale vakantiebestemming!

De Haute-Corse verschilt best wel van de Corse du Sud. Het is een onwijs leuke mix van bergen, pijnbossen en stranden met weergaloze landschappen die u tijdens uw verkenningstochten ontdekt. Wandelen door de bossen, luieren op het strand, kennismaken met het Corsicaanse erfgoed … Groot en klein vindt hier zijn gading! 

Uw Sandaya-vakantiedorp ligt verscholen tussen het groen van de eucalyptussen en de jeneverbesstruiken en belooft u een verblijf dat helemaal in het teken van ontspanning staat. Na een verkwikkende nacht in uw tent of comfortabele stacaravan hebt u keuze te over. Wat dacht u van een uurtje dolce far niente op het strand of in het aquapark terwijl uw bengels zich met hun vriendjes opperbest vermaken in de kinderclubs? Tegen de avond is het voor de hele familie verzamelen geblazen in het restaurant of op het terras van uw cottage. Super, toch?  

Camping Haute-Corse, reserveer uw verblijf!

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bezoek de Haute-Corse met de hele familie

De Haute-Corse is een topbestemming voor kinderen. Aan activiteiten is alvast geen gebrek: tijdens een trektocht, een rafting-excursie of een canyoning-avontuur kunnen de kids al hun energie kwijt. Qua bezienswaardigheden hebt u net zo goed keuze zat. Volg de Route van de Ambachtslui die langs de mooiste dorpen van de streek voert of maak een boottocht langs de kust met de kids. Ze kijken hun ogen uit! 

Ook aan tafel valt tot slot heel wat te ontdekken voor uw kroost. Laat hun smaakpapillen kennismaken met de terroirproducten: fijne vleeswaren, kazen, zeevruchten, zoete lekkernijen … Uw kleine fijnproevers kunnen er maar niet genoeg van krijgen!

Bezoek de Haute-Corse met z'n tweetjes

In de Haute-Corse lijkt altijd romantiek in de lucht te hangen. Dat heeft ongetwijfeld met de adembenemende natuur te maken. Elk hoekje van Corsica nodigt uit tot dagdromen met uw teerbeminde en alle verliefde stellen voelen zich hier dan ook in hun sas. Tortelduifjes die van wijn houden, kunnen de Corsicaanse wijngaarden langs de Patrimonio-wijnroute verkennen, terwijl natuurliefhebbers zich evengoed in de zevende hemel wanen. Wandelen, kajakken, duiken: in de Haute-Corse is zowel op het land als op zee wat te beleven! Behoort u tot de romantici die een wandeling door de branding het summum vinden, dan kunnen we u de uitgestrekte fijnzandstranden van Lodo of Saleccia aanbevelen. Mag het nog wat romantischer, wacht dan tot de zonsondergang de hemel – en uw hart – in vuur en vlam zet!

Camping Haute-Corse: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bericht aan alle doorgewinterde wandelaars: klim naar de top van de Monte Cinto (2.706 meter) en geniet van het adembenemende uitzicht over de Haute-Corse.

Breng met de kids een bezoek aan de Corsica Zoo die 8 ha groot is: kangoeroes, lama’s, kamelen en andere wilde en tamme dieren wachten er op u!

Corsicaanse ambachtslui vervaardigen prachtig aardewerk, messen, juwelen … Het is heus niet moeilijk om een authentiek souvenir ‘made in Corsica’ op de kop te tikken!

Zin in een vieruurtje? Laat u verleiden door een pannenkoek van kastanjemeel met vijgenjam: overheerlijk!