Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Venzolasca

U zoekt nog een vakantiebestemming in een vredig kader te midden van de natuur? Venzolasca is precies wat u hebben moet. Dit charmante Corsicaanse dorpje leunt tegen een bergflank aan en strekt zich uit tot aan de zee. Het wordt de perfecte bestemming voor uw volgende vakantie bij Sandaya!

Camping Venzolasca, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Venzolasca, uw ideale vakantiebestemming!

Sluit uw ogen en beeld u het zachte gezang van de cicaden in, een karaktervol dorp en een fijnzandstrand bij de turkooisblauwe zee: dat is Venzolasca in een notendop. Dit dorp met zijn typische charme wordt uw uitvalsbasis tijdens een heerlijke Corsicaanse vakantie. Het programma oogt veelbelovend: tochten door de ongerepte natuur, dolce far niente op het strand, erfgoed en gastronomie.

In deze bevoorrechte omgeving belooft Sandaya u rust en zalige momenten om samen met uw familie, vrienden of geliefde van te genieten in een stacaravan of op een traditionele kampeerplaats. Het activiteiten- en dienstenaanbod kan klein en groot bekoren: zwembaden met glijbanen, schoonheidssalon, de zee even verderop … U kiest zelf wat u het liefst doet en maakt er zo de perfecte vakantie van.

Bezoek Venzolasca met de hele familie

Venzolasca is de perfecte uitvalsbasis voor diverse buitenactiviteiten met de familie. Er is bovendien voor elk wat wils! Een fietstocht met een picknick achteraf? Zandkastelen bouwen op het strand? Het natuurreservaat van Mucchiatana bezoeken? Stel gewoon zelf uw programma samen en geniet van zalige familiemomenten!

Bij Sandaya wordt niemand over het hoofd gezien: zowel voor ouders als kinderen valt ter plaatse heel wat te beleven. Het peuterbad voor de kleinsten, de glijbanen voor de durvers en – niet te vergeten! – de gratis kinderclubs: uw engeltjes zijn hier in de zevende hemel! 

Bezoek Venzolasca met z'n tweetjes

De wilde, ongerepte streek rond Venzolasca leent zich uitstekend tot een romantische vakantie. Aan de kust houdt u het bij een klassiek dagje zonnebaden op het strand of opteert u voor een duiksessie met zijn tweeën. Op het droge kunt u uw programma perfect aanvullen met een fietstocht en een bezoek aan het historisch centrum. De opties zijn eindeloos in Corsica: doe dus gewoon waar u zin in hebt!

Het kernwoord tijdens uw vakantie met uw geliefde op onze Sandaya-camping? Relaxen! Trek eropuit voor een romantische wandeling langs de kust en geniet tot besluit van een cocktail op het strand bij het zachte licht van de ondergaande zon. Kent u een betere manier om de dag te besluiten dan met uw geliefde de zon te zien ondergaan op Corsica?

Camping Venzolasca: onze tips voor een geslaagd verblijf

Stap op uw fiets en volg de mountainbikeroute naar Casinca. Ronduit sensationeel!

Wandel rond het meer van Focci en geniet van het sublieme kader: een rustgevende ervaring!

Proef zeker de terroirproducten en bestel een bordje fijne vleeswaren en kazen vergezeld van een lokale wijn: om mateloos van te genieten! (of toch bijna)

Het erfgoed van Venzolasca is de moeite waard, te beginnen bij het Saint François-klooster en de parochiekerk. Een aanrader voor klein en groot!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!