Do You Days: Tot 20%* korting op uw volgende vakantie! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Capo d’Orso

Waar hebt u vandaag zin in? Een zeilinitiatie met de hele familie, animatieactiviteiten in de gratis kinderclub, een beachvolleytoernooi op het strand … Alles kan op camping Capo d’Orso in Palau! En wilt u gewoon genieten van de stralende zon op Sardinië, dan kunt u rekenen op de diensten en handelszaken van de camping: de bar, het restaurant, de pizzeria … en nog veel meer!

 

Gratis kinderclub op camping Capo d’Orso in Sardinië

Eindelijk grote vakantie! En of de kids er zin in hebben! Zijn ze sportief, dromerig of avontuurlijk aangelegd? Zitten ze vol grappen en grollen? Het maakt niet uit want op camping Capo d’Orso zijn alle kinderen welkom in de gratis kinderclub. Het activiteitenprogramma ziet er alvast onweerstaanbaar uit: creatieve workshops, groepsspelletjes, sportieve olympiades, toneel, minidisco … Uw kroost houdt zonder twijfel schitterende herinneringen over aan deze vakantie!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Capo d'Orso" op foto's

Een natuurlijk speelterrein met activiteiten voor de hele familie!

Teamsporten en watersporten, dagexcursies en avondanimatie: op camping Capo d’Orso in Palau doet u alleen maar leuke dingen! U kunt overigens altijd rekenen op ons animatieteam voor een initiatie in diverse activiteiten waarvoor de regio bekendstaat: windsurfen, duiken, kajakken … Er is geen betere manier om de omgeving te leren kennen!

Ontdek de animaties van camping "Capo d'Orso" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping Capo d’Orso in Sardinië

Houdt u ook van een vakantie zonder praktische besognes? Gelukkig kunt u elke dag op het diensten- en winkelaanbod van camping Capo d’Orso rekenen. Zo hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik! Een traditioneel restaurant om uw smaakpapillen te verwennen, een kruidenierszaak om zelf lekker te kokerellen of een bootverhuurdienst om een tochtje te maken: er is echt aan alles gedacht om u een zorgeloze vakantie te garanderen.

Ontdek de diensten van camping "Capo d'Orso" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Beachvolley
Kanoën/kajakken
Zeilles
Voetbal
Kitesurf
Paddle
Windsurfen
Duiken
Tennis
Mountainbike / Freeride
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi