Ik zoek
van
Begin Einde

Elke dag een nieuwe activiteit op camping Cypsela Resort

Met zijn grote verscheidenheid aan natuurlijke landschappen is de Costa Brava de favoriete pleisterplaats van watersportfanaten, fervente wandelaars en bedreven snorkelaars. Uw vakantie op 5-sterrencamping Cypsela Resort is de ideale gelegenheid om samen met de familie nieuwe activiteiten te ontdekken, op de camping zelf of te midden van de sublieme landschappen in de omgeving. Stranden, meren, rotspartijen en bergmassieven vormen samen het allermooiste openluchtdecor waarin u ooit hebt gesport!

Activiteiten onder de zon van de Costa Brava

Petanquebanen

Wie heeft zin in een petanquepartijtje in de schaduw van de parasoldennen? Op camping Cypsela Resort vindt u petanquebanen zodat u ten volle kunt genieten van de boomrijke omgeving. De verliezer trakteert op een etentje met lokale specialiteiten in het restaurant van de camping!

Aquagymlessen

Wat zou u ervan denken om aan uw conditie te werken en tegelijk van het zwembad onder de Catalaanse zon te genieten? Neem met familie of vrienden deel aan de aquagymlessen in de zwembaden van het aquapark onder leiding van onze professionele animatoren. U bent bij hen in goede handen!

Padel

Zin in een initiatie padel? Dit is een van de geliefkoosde sporten van de Spanjaarden. Vat met zijn tweeën post aan één kant van het openluchtterrein dat tot uw beschikking staat en probeer de tegenstanders te verslaan. Een technische, ludieke activiteit … waar u meteen verslaafd aan raakt!

Duikdoop

Zin om de sublieme onderwaterwereld van de Middellandse Zee te verkennen? Camping Cypsela Resort biedt u de mogelijkheid om ter plaatse uw duikdoop te beleven zodat u klaar bent om het ruime sop te kiezen op Cala d’Illa Roja!

Activiteiten buiten de camping

Boomklimparcours

In een oase van groen op 10 minuten lopen van de camping vergast het avonturenpark Costa Brava de hele familie op een buitengewone ervaring hoog in de bomen. Ontdek de diverse boomklimparcoursen met tokkelbanen, lianen, loopbruggen en schommels. Voor elke leeftijd en elk niveau.

Watersportactiviteiten in L’Estartit

Ontdek de schoonheid van de Costa Brava van op het water aan boord van een catamaran, een jetski, een zeilboot of een kano. Watersportclub Estartit in het verbluffende natuurpark van Montgrí biedt u de mogelijkheid om van kreek naar kreek en van strand naar strand te varen en de parels van de Costa Brava van op het water te ontdekken. Kies het vaartuig dat het best bij u past en ga het avontuur tegemoet!

Duiken

Verken de onderwaterwereld in het sublieme natuurgebied van de Medes-eilanden waarvan de mariene fauna en flora tot de mooiste van de Middellandse Zee gerekend worden. Duikcentrum Xaloc in L’Estartit neemt u mee op een onderzeese ontdekkingstocht langsheen veelkleurige koralen, zeesterren, inktvissen, langoesten … Met wat geluk loopt u zelfs een dolfijn tegen het lijf!

Kitesurfen en stand-up paddle

Op naar het strand van L’Estartit op 20 minuten van de camping voor een dag op het blauwe water van de Middellandse Zee! Bij Eoliskite, een paddle- en kitesurfschool, kunt u een initiatie in deze watersporten volgen. Ideaal om met de hele familie een tochtje over het kristalheldere water van de Costa Brava te maken!

Ontdek camping "Cypsela Resort" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken