Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Ontdek de bezienswaardigheden in Normandië vanaf camping Mont-Saint-Michel

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Mont-Saint-Michel is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 7 mei tot 22 september 2024

Een onvergetelijke 4-sterrenvakantie in het departement Manche

Normandië voldoet aan alle criteria voor een geslaagd campingverblijf: mooie stranden, een adembenemende natuur, sublieme vergezichten, een rijk erfgoed en een gerenommeerde gastronomie. 

Dat is ook van toepassing op camping Mont-Saint-Michel, waar u dit alles vindt met bovendien een van de beroemdste monumenten van de streek op de achtergrond: de Mont Saint-Michel. Een mooiere kers op de taart is niet denkbaar!

Praktische info

Open van 7 mei tot 22 september 2024 154 huuraccommodaties en 29 kampeerplaatsen 14 route du Bec d'Andaine
50530 Genêts
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 61 69 07 55 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Op 5 minuten van de baai van de mont Saint-Michel
Meer weten?
Aquapark met glijbanen, verwarmd binnen- en buitenbad
Meer weten?
Gratis kinderclubs
Meer weten?
Accommodaties PREMIUM met spa
Meer weten?

We spetteren van plezier op camping Mont-Saint-Michel!

Het aquapark van uw Sandaya-camping is een paradijs voor kleine en grote waterratten, waar iedereen wel iets van zijn gading vindt: verwarmd zwembad, glijbanen om oneindig van af te glijden, peuterbadje om kleine zwemmers kennis te laten maken met het water. De hele familie brengt hier gezellige dagen in het water door!

En om op een hoogtepunt te eindigen, even naar de sauna waar de droge warmte alle spanningen oplost. Hierna zijn lichaam en geest perfect in harmonie!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

De mont Saint-Michel en zijn baai als speelterrein

Normandië is net zo populair onder lokale als onder internationale toeristen, natuurliefhebbers, geschiedenisfans en fijnproevers. De streek blijft ons verleiden, of we er nu voor het eerst of voor de zoveelste keer komen. Onze Sandaya-campings overal in de regio maken het eenvoudig om de vele facetten ervan te ontdekken!