Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

5-sterrenvakantie tussen land en zee in Normandië

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping L'Anse du Brick is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 5 april tot 29 september 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

L’Anse du Brick en zijn mooie fijnzandstrand even verderop

Zet deze zomer koers naar het schiereiland Cotentin voor een vakantie in het teken van rust en relaxatie. Hoog op de krijtrotsen weet uw Sandaya-camping L’Anse du Brick u meteen te charmeren met groene bossen aan de ene kant en een fijnzandstrand dat rechtstreeks toegankelijk is aan de andere kant.

Zodra u uw intrek hebt genomen in uw accommodatie – stacaravan of lodge – of bent neergestreken op uw kampeerplaats, wilt u nog maar één ding: met uw familie, uw geliefde of enkele vrienden op zoek gaan naar de schatten van het departement Manche! 

Qua activiteiten is er keuze zat: verwarmd binnen- en buitenzwembad, gratis kinderclubs, de zee die rechtstreeks toegankelijk is, sportanimatie, fietsverhuur … Iedereen vindt hier zijn gading! Alleen kiezen kan best moeilijk zijn …

Praktische info

Open van 5 april tot 29 september 2024 159 huuraccommodaties en 45 kampeerplaatsen Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 18 Anse du Brick
50330 Maupertus-sur-Mer
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 33 54 33 57 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Rechtstreekse toegang tot de Kanaalzee
Meer weten?
Aquapark met verwarmde zwembaden en glijbaan
Meer weten?
Gratis kinderclubs
Meer weten?
Restaurant met panoramisch uitzicht over de zee
Meer weten?

Het aquapark van de camping: goed voor uren plezier in het water en op de glijbaan!

Op campingvakantie bij Sandaya komen waterratten volop aan hun trekken. Mooi weer of slecht weer: het maakt niet uit! In het overdekte en verwarmde zwembad kunt u in elk seizoen terecht. Kleine zwemmertjes hebben hun eigen zone: in het peuterbad kunnen zij in alle veiligheid in het rond plonsen, terwijl grote broer en zus gillend van plezier van de glijbaan zoeven. Dolle pret verzekerd! 

De jongelui hebben in het aquapark de tijd van hun leven, maar ook de volwassenen voelen zich er de koning te rijk in hun eigen relaxatiezone. Bubbelbaden, massagestralen, hydromassagewaterval … Ideaal om lichaam en geest weer perfect in harmonie te krijgen. En de kers op de taart: de voetgangersbrug naar het strand van L’Anse du Brick. U bent er zo!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Clef verte-ecolabel
  • Oplaadpunt voor elektrisch voertuig

De Cotentin, een authentieke en veelzijdige regio

U kunt er gewoon niet naast kijken tijdens uw verblijf op Sandaya-camping L’Anse du Brick: het Normandisch erfgoed. Van de invasiestranden over de Mont Saint-Michel tot en met Cherbourg, Barfleur en de landtong van La Hague: aan één vakantie hebt u niet genoeg om al deze pareltjes te ontdekken! U moet dus nog een keer terugkomen, al kan dat bezwaarlijk een probleem zijn …