Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Fréjus

Ontdek deze zomer tijdens uw campingvakantie in Fréjus de Var, een gedroomde bestemming voor een vakantie met de hele familie. Fréjus aan de Côte d’Azur biedt u een subliem uitzicht over de allermooiste stranden van de Middellandse Zee, op slechts enkele kilometers van prestigieuze steden als Cannes en Nice.

Camping Fréjus: reserveer uw verblijf

Reserveer een campingplaats in Fréjus

Fréjus, een waar paradijs voor levensgenieters, is een ideale vakantiebestemming voor wie van de Provençaalse zon wil genieten. Gelegen tussen het massief van Estérel en de Middellandse Zee, biedt de stad zowel toegang tot het prachtige binnenland van de Var als tot de stranden van de Côte d’Azur met hun calanques en wuivende palmbomen. Reserveer een verblijf voor uw familie op één van onze 4 of 5-sterrencampings in Fréjus of Saint-Raphaël en ontdek de wisselende landschappen van de Var met fijnzandstranden en vulkanische gebergten. Kuier door de typisch Provençaalse steegjes en de plezierhaven … wedden dat u smelt voor de heerlijke ijsjes van de meester-ijsbereiders?
Tussen twee uitstapjes in komt u volledig tot rust in uw vakantiedorp in de Var waar u geniet van het grote aquapark met zijn waterstralen, verwarmde zwembad en waterglijbanen voor de kinderen, naast tal van andere animatieactiviteiten voor de hele familie die dag na dag worden georganiseerd. De zachte zomeravonden op uw overdekte terras bij het zicht van de ondergaande zon blijven u vast nog heel lang bij!
Zin om Fréjus te ontdekken? Wacht niet tot het laatste moment en reserveer snel uw cottage, bungalow of kampeerplaats op een van onze campings aan de Côte d’Azur!

Camping aan de kust

Wie van zwemmen houdt, wordt in Fréjus op zijn wenken bediend. Uw camping, op slechts enkele minuten van de kust, is de ideale uitvalsbasis om de fijnzandstranden van de Côte d’Azur te verkennen. De hele familie geniet hier met volle teugen onder de stralende zon.
Liefhebbers van trektochten en ongerepte kreken zijn vast in de wolken bij het zien van de veeleer woeste mediterrane kust op de uiterste grens van de Var. Ten oosten van Fréjus ligt het historische strand van Cap Dramont met zijn beroemde vuurtoren waar u beslist een keer halt moet houden. Verken er gewapend met duikbril en snorkel de onderwaterwereld of ga gewoon lekker zonnebaden met zicht op het Île d’Or. Vakantie in Fréjus: dat is pas genieten!

Zoo van Fréjus

Maak van uw campingvakantie in Fréjus gebruik om met uw familie een bezoekje te brengen aan de zoo. Het hele jaar door kunt u in het 16 hectare grote dierenpark terecht. Onder de stralende zon en bij het gezang van de cicaden ziet u er nijlpaarden, olifanten, maki’s, tijgers, wolven … en dan vergeten we nog de veelkleurige vogels van overal ter wereld. Hou even halt om een hapje te eten in de schaduwrijke picknickzones en kijk toe wanneer de verzorgers van de zoo de dieren voeren. U krijgt zelf ook de kans om de dieren te verwennen met het korrelvoer waar ze zo dol op zijn!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Fréjus, reserveer uw verblijf!

Saint Aygulf | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Saint Raphaël | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!