Camping Meer van Sainte-Croix, reserveer uw verblijf!

Castellane | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Het meer van Sainte-Croix, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Het meer van Sainte-Croix met zijn kenmerkende smaragdgroene kleur ontstond door de bouw van een stuwdam op de Verdon. Vandaag is deze immense waterreserve een droomplek voor zwemmers en watersporters. Het water is er zuiver en de setting grandioos. Tijdens uw campingvakantie bij Sandaya raakt u nooit uitgekeken op de schoonheid van dit ongelooflijke landschap!

Uw camping is omgeven door de spectaculaire landschappen van de Haut-Var en geniet een bevoorrechte ligging tussen de Gorges du Verdon en het meer van Sainte-Croix. Bereid u alvast voor op een heuse verjongingskuur te midden van de natuur! Hebt u het zich comfortabel gemaakt in uw moderne cottage of op een authentieke kampeerplaats, geniet dan van de sportvelden, de gratis animatie en het uitgestrekte zwemparadijs met zwembaden voor jong en oud, glijbanen en watervallen. Eerste halte op uw ontdekkingstocht: het meer van Sainte-Croix met zijn talrijke stranden en watersportcentra voor de hele familie!

Bezoek het meer van Sainte-Croix met de hele familie

Zwemmen, watersporten, wandelen langsheen het water … het meer van Sainte-Croix is een droomplek om met de familie vakantie te vieren. Tijd dus om een schitterend campingverblijf te organiseren!

Vanaf uw vakantiedorp in het hart van de Provence hoeft u slechts de Gorges du Verdon te volgen om bij het meer van Sainte-Croix te komen. U vindt er heel wat watersportcentra en aangelegde stranden, zodat het nog best moeilijk kiezen wordt! Ons favoriete plekje? Cadéno-Plage, aan de noordoostelijke kant van het meer. Het is een intiem strand waar u in alle rust kunt genieten. U vindt er ook kano’s, stand-up paddle boards en waterfietsen om met zijn allen een tocht te maken.

Bezoek het meer van Sainte-Croix met z'n tweetjes

Het meer van Sainte-Croix dankt zijn bekendheid in de eerste plaats aan zijn spectaculaire uitkijkpunten. Trek eropuit, gewapend met een picknickmand en een handdoek, en wandel, fiets of rij met de wagen rond het mooiste meer van de Verdon … romantisch met zijn tweetjes!

Hou zeker ook halt in de dorpen op de oever van het meer. In Les Salles-sur-Verdon komt u alles te weten over de originele geschiedenis van het meer van Sainte-Croix. In Bauduen ontdekt u troglodietenwoningen hoog op de rotsen. In Moustiers-Sainte-Marie, dat tegen een steile rotswand aanleunt en het label ‘Plus beaux villages de France’ kreeg, is het heerlijk kuieren door de steegjes. Op het decor valt alvast niets aan te merken tijdens uw campingvakantie in de Verdon!

Camping Meer van Sainte-Croix: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zet koers naar de brug van Le Galetas op het einde van de Gorges du Verdon en aan het begin van het meer van Sainte-Croix: het uitzicht is adembenemend!

Honing uit Castellane, aardewerk uit Moustiers, lavendel van het plateau van Valensole … Vul uw koffer met mooie herinneringen!

U houdt van wandelen? Neem de beroemde Blanc/Martel-route en wandel via de Gorges du Verdon naar het meer!

Wist u dat alleen elektrische boten op het meer toegelaten zijn? Zo blijft het zwemwater ontzettend zuiver!

Bezienswaardigheden in de omgeving