NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De Ardèche en zijn ongerepte natuur, de achtergrond voor uw idyllische vakantie

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

i

Camping Les Jardins de Privas is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 28 april tot 24 september 2023

Een stimulerende vakantie in de natuur, in Les Jardins de Privas

Een verblijf op camping Les Jardins de Privas, midden in de Ardèche, dat betekent uw dagelijkse beslommeringen loslaten, ontspannen in contact met de natuur en genieten van de pleziertjes van het leven, met de hele familie of met uw lief. 

Klassieke en originele accommodaties, een mooi aquapark, talrijke activiteiten ter plaatse en in de omgeving : deze natuurcamping is de perfecte uitvalsbasis voor een 100% geslaagde vakantie. Laat u verleiden!

Label 'Accueil Vélo'

Sandaya-camping Les Jardins de Privas gelegen aan de Voie douce de la Payre is onderscheiden met het label Accueil Vélo. Telefonische reservering aanbevolen voor toerfietsers.

Praktische info

Open van 28 april tot 24 september 2023 72 huuraccommodaties en 94 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Chemin du camping
07000 Privas
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)4 75 64 05 80 Hoe laat mag ik aankomen?

Genieten voor groot en klein:

Groene omgeving met bomen op bijna 6 hectare
Meer weten?
Aquapark met verwarmd overdekt zwembad, glijbanen en peuterbad van 100 m²
Meer weten?
Directe toegang tot de rivier
Meer weten?

Een gevarieerd aquapark waar u in geluk zwemt

Badkleding aan, handdoek onder de arm, het is tijd om te genieten van de weldaden van het water in het aquapark. Kleine beginnende waterratjes en ervaren zwemmers vinden hier wat ze zoeken: een verwarmd en overdekt zwembad om in rond te spetteren vanaf de eerste lentezon tot het einde van de zomer, een gigantisch peuterbad van 100 m² om rustig aan het water te wennen en glijbanen om schaterlachend van af te suizen!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

De Ardèche, een uitzonderlijke natuurbestemming

Waar u ook kijkt in de Ardèche ziet u altijd een uitzonderlijke bezienswaardigheid om de bezoeken, een wandelpad om te volgen, een riviertje om te verkennen en een goed adresje om de lekkernijen te proeven! Dus zowel liefhebbers van geschiedenis, van de natuur, van adrenaline of van lekker eten vinden in de Ardèche alles wat ze zoeken.

De evenementen in de buurt van de camping