Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Camping Sérignan

Welkom op uw vakantie in de Languedoc-Roussillon! Op uw camping aan de Middellandse Zee vlak bij Sérignan maakt u kennis met de tradities van de Languedoc in een omgeving met een rijk historisch erfgoed en een zorgvuldig bewaarde duinenkust. Geniet deze zomer van de zon in Sérignan, ontdek het geanimeerde centrum van de stad en verken zijn lange zandstranden tijdens uw campingvakantie in de Hérault!

Camping Sérignan: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Sérignan

Sérignan, op een boogscheut van uw Sandaya-camping in de Hérault en ideaal gelegen tussen de Orb en de Middellandse Zee, toont u de rijkdom van het diverse landschap in de Languedoc-Roussillon. Geniet van het bevoorrechte klimaat en de zon die het hele jaar present is, bewonder het rijke erfgoed in het stadscentrum met de collegiale Notre-Dame en de klokkentoren die over de daken heerst, verken de zandstranden die door een langgerekte duinengordel afgeboord zijn en maak kennis met de uitgestrekte wijngaarden die een belangrijke rol spelen in het leven van het ‘pays biterrois’. Niet ver hiervandaan ligt uw familiecamping met rechtstreekse toegang tot de stranden van de Middellandse Zee. U viert er niet alleen vakantie maar ontdekt er ook de levenskunst van de Languedoc. Op het strand, in het binnenland van de Hérault of gewoon op de camping zelf kunt u tijdens uw vakantie op een uitgebreid activiteiten- en animatieaanbod voor de hele familie rekenen. Geniet van de kwaliteitsdiensten en de topinfrastructuur van uw camping met zijn ruime keuze aan accommodaties: van volledig ingerichte stacaravans met voldoende plaats voor al uw favoriete reisgenoten tot kampeerplaatsen voor uw tent of caravan. Ter plaatse hebt u de keuze uit de meest uiteenlopende activiteiten, van relaxen tot fitnessen. U hoeft zich geen minuut te vervelen dankzij het multisportterrein, het aquapark met verwarmde zwembaden en multiglijbanen voor de kids, de relaxatieruimte, de aquagymlessen … En dan vergeten we nog de dagexcursies naar Béziers, Narbonne en Agde in de omgeving van de camping!

Camping aan zee

In Sérignan-Plage behoort waterpret tot de ‘core business’. De stranden van Sérignan grenzen in het westen aan het natuurreservaat van Les Orpellières en in het oosten aan dat van La Maïre. Ze liggen dan ook in een bevoorrecht natuurkader waar kalmte en rust overheersen. Onder de stralende zomerzon is het heerlijk toeven op de zowat 4 km fijnzandstranden van Sérignan. In de watersportcentra op het strand van La Grande Maïre huurt u een paddle of een jetski, zodat u de sublieme kust van op het water kunt bewonderen. Het geleidelijk aflopende strand waar redders in het hoogseizoen een oogje in het zeil houden, is voor de allerkleinsten een gigantisch speelterrein. Met een spannend boek, een zwembril en een snorkel, een picknickmand en een zwemband kan uw middag op het strand van Sérignan-Plage niet meer stuk. Zo vermaakt de hele familie zich opperbest tijdens uw campingvakantie onder de zon!

Domein en strand van Les Orpellières

Het domein van Les Orpellières in Sérignan, dat lange tijd voor de wijnbouw werd gebruikt, is vandaag staatseigendom en behoort toe aan de Conservatoire du Littoral. Bijzonder aan dit uitgestrekte natuurgebied met een oppervlakte van 170 ha is dat zoet en zout water zich hier met elkaar vermengen, wat een zeldzame en diverse fauna en flora oplevert. Talloze trekvogels zoeken hun toevlucht in het weidse zoetwatergebied dat door de Orb bevloeid wordt. Wanneer u in de richting van de Middellandse Zee wandelt, ziet u de vegetatie geleidelijk plaats maken voor een lange duinengordel die tot slot overgaat in het strand bij de zee. Ontdek deze zomer dit bijzondere natuurgebied op de grens van Sérignan en Valras-Plage, niet ver van uw Sandaya-camping, en ga er op pad met een gids die u alles vertelt over dit beschermde gebied met zijn uitzonderlijke biodiversiteit!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Sérignan, reserveer uw verblijf!

Vendres Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Vendres Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!