Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Paradijselijk aquapark voor de hele familie op camping Cypsela Resort!

Geniet van het aquapark op uw camping, de verfrissende bonus die uw vakantie aan de Costa Brava compleet maakt! Terwijl u baantjes trekt in het zwembad met duikplanken, lekker luiert op het zonneterras of geniet van een wellness-sessie in de relaxerende bubbelbaden, leeft uw kroost zich uit op het piratenschip met glijbanen of roetsjt pijlsnel over de pentagliss-banen. Niemand weerstaat aan het kristalheldere water van het aquapark in de openlucht!

Aquapark op uw camping in Catalonië

Groot zwembad

’s Ochtends een frisse duik om meteen wakker te zijn of ’s avonds enkele baantjes om u te ontspannen: het grote zwembad op camping Cypsela Resort is pure luxe! De duikplanken nodigen uit voor een wedstrijdje: wie maakt de gekste sprongen? Hebt u enkele baantjes getrokken, maak het u dan comfortabel op de zonnebedden rond het zwembad. Lekker bruinen onder de Catalaanse zon … u hebt het verdiend!

Balneotherapieruimte

Wie het plezier van een zwempartij graag afwisselt met dolce far niente, moet beslist het laguneblauwe water van de relaxatiezone opzoeken. Geniet in de masserende bubbelbaden van de weldaden van de balneotherapie, ontspan onder de waterstralen van de cascade-paddenstoel of laat u drijven op het water van de tegenstroomrivier. Vakantie in alle vrijheid!

Watertuin en piratenschip

Gooi de trossen los en hijs de zeilen van het piratenschip! Kleine kapertjes beleven de tijd van hun leven in de waterspeeltuin met waterkanonnen, draaitonnen, cascades en glijbanen. Een heus waterattractiepark om samen met de nieuwe campingvrienden in te ravotten!

4-baans pentaglisse

Kinderen en adolescenten genieten op de glijbaan tussen de twee zwembaden van een panoramisch uitzicht over het aquapark. Met zijn tweeën, drieën of vieren houden ze wedstrijdjes op de multiglijbaan. Dat wordt dolle pret met de vrienden!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Balneotherapie
Hydromassagebanken
Massagestralen
Peuterbad
Zwembad
Semi-olympisches Schwimmbad
Duikplanken
Glijbaan (glijbanen)/Pentaglissen
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 1.5 km

Ontdek camping "Cypsela Resort" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums