Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Escale Saint-Gilles

Geniet met volle teugen van uw verblijf in Bénodet dankzij de sportvelden, de ludieke activiteiten en de avondanimatie die de hele zomer lang op camping Escale Saint-Gilles georganiseerd wordt. Leuk onder leiding van onze animatoren of op uw eentje: het ritme van uw vakantie bepaalt u zelf! En dankzij ons aanbod van praktische diensten, heerlijke eetgelegenheden en winkels voor uw dagelijkse inkopen, wordt uw vakantie helemaal perfect!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Escale Saint-Gilles

Dat ook uw kroost de vakantie in Bénodet heerlijk vindt, heeft alles te maken met de gratis animatie van onze miniclubs. Zowel voor de kleintjes als voor de tieners boksten de animatoren van camping Escale Saint-Gilles een schitterend activiteitenprogramma in elkaar, aangepast aan ieders leeftijd en drang naar avontuur. En zo krijgen ook de ouders hun welverdiende rust … Iedereen tevreden dus!

De gratis toegankelijke kinderclubs zijn alleen in het hoogseizoen (juli en augustus) geopend, maar geen paniek, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen staan activiteiten voor alle leeftijden op het programma!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Het is zonder twijfel hun allereerste campingvakantie, dus horen we er iets onvergetelijks van te maken! In de Kids Club van de camping kunnen uw kleine ukken terecht om te spelen met de waterstralen, te leren dansen in de minidisco en grappige shows in elkaar te steken.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Onder leiding van onze animatoren vermaken onze jonge campingasten zich met olympiades op het multisportterrein, grote schattenjachten en speciaal voor de Juniors Club bedachte spelletjes. Ze keren huiswaarts met prachtige herinneringen!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Voor een flinke portie fun in combinatie met een vleugje vrijheid gaat er voor tieners niets boven de Teens Club van de camping! Samen met andere jongeren en hun favoriete animatoren wagen ze zich aan sportieve uitdagingen en diverse watersportinitiaties, en genieten ze van het bevoorrechte kader van Bénodet.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Escale Saint-Gilles" op foto's

Activiteiten en avondanimatie op camping Escale Saint-Gilles in Bénodet

Sport of waterpret, spelen of relaxen: op Sandaya-camping Escale Saint-Gilles wordt de hele familie op haar wenken bediend. Terwijl de kleinsten de speelweide en de waterspeeltuin onveilig maken, meten tieners zich met elkaar op het multisportterrein en de waterglijbanen. Ondertussen genieten mam en pap van een fitness-sessie in de gymzaal of een relaxatiemoment in de spa van de camping. Wilt u ook wel eens met het hele gezin wat ondernemen? Huur een dagje een fiets en verken Bénodet!

Ontdek de animaties van camping "Escale Saint-Gilles" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping Escale Saint-Gilles

Een heerlijk restaurant, een kruidenierszaak met bakkerij-service, een souvenirwinkel, een fietsverhuurdienst … Op onze familiecamping vindt u echt alles! Handig, want zo kunt u uw auto hier aan de kant laten en hoeft u niet uw halve huishouden mee te brengen. Bovendien kunt u zich op deze manier bezighouden met de essentie: Bénodet verkennen, de populairste badstad van de Finistère!

Ontdek de diensten van camping "Escale Saint-Gilles" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Ruimte voor krachttraining
Fitness
Voetbal
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakkerij
Crêperie
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van gasbarbecues
Verhuur van fietsen
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanoën/kajakken
Kitesurf
Paddle
Vissen
Windsurfen
Wandeltochten