Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping L’Orée du Bois

Uw vakantie op camping L’Orée du Bois in La Palmyre wordt echt geen saaie boel! Wat staat er op het programma? Fietstochten langsheen de oceaan, een touwenparcours of een escape game met de hele familie, animatieactiviteiten met de vriendjes in de gratis kinderclubs …  Stel zelf uw droomvakantie samen en geniet van de prachtige setting die de Charente-Maritime u biedt!

Boomklimpark-aanbieding

Voor elk verblijf dat u in een huuraccommodatie in het laagseizoen reserveert, ontvangt u 2 gratis entreekaarten voor boomklimpark Indian Forest.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping L’Orée du Bois

Camping L’Orée du Bois is het ideale speelterrein voor wie zich graag uitleeft in de gezonde zeelucht. Onze jongste campinggasten kunnen daarom elk jaar op een uitgebreid activiteitenaanbod voor alle leeftijden rekenen. Onder leiding van onze animatieteams nemen ze deel aan diverse spelactiviteiten en knutselateliers, of verkennen ze als kleine avonturiers het grote attractiepark bij de ingang van de camping. Op het einde van de zomer keren ze huiswaarts met een koffer vol mooie herinneringen aan hun vakantie in La Palmyre!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontsnappingsspel Inside game

Ontdek een bijzondere wereld in het allereerste ‘live escape game’ van de Charente-Maritime! Met een team van 3 tot 6 spelers krijgt u 60 minuten de tijd om een uitweg te zoeken uit de vreemde, mysterieuze kamer waarin u opgesloten zit. Logisch denken, observeren, manipuleren en samenwerken: dat zijn de vaardigheden die u nodig hebt om binnen de tijd uit de kamer te komen. Een ervaring waar u helemaal in opgaat!

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "L'Orée du Bois" op foto's

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "L'Orée du Bois" op video

Het wordt een geanimeerde zomer op camping L’Orée du Bois in La Palmyre!

Wilt u deze zomer nieuwe activiteiten uitproberen, uw vaardigheden vervolmaken of simpelweg plezier maken, dan is camping L’Orée du Bois uw beste optie! Onze professionele animatoren hebben een schitterend animatieaanbod voor u samengesteld. Geniet ervan samen met uw familie, uw vrienden of uw team. En de rest van de tijd? Ontdek de talloze fiets-, wandel- en ruiterroutes die bij uw camping vertrekken en u door het schitterende bos van La Coubre leiden!

Boomklimpark Indian Forest

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief en ontdek in het bos van La Coubre het boomklimpark Indian Forest! Met zijn avontuurlijke parcoursen voor volwassenen en kinderen garandeert dit park de hele familie een superleuke dag.

2 gratis entreetickets voor elk verblijf in een huuraccommodatie in het laagseizoen & vroegboekaanbieding bij de reservering beschikbaar. Lees meer

Aquarium La Rochelle

Het aquarium van La Rochelle, dat tegenover de oude haven ligt, is een van de grootste van Europa. Laat u samen met de hele familie meevoeren naar de diepten van de oceaan en ontdek zo’n 12.000 dieren uit de zeven zeeën: kwallen, haaien en … de gekste vissen die u ooit zag!

Op 70 km van de camping.

Ontdek de animaties van camping "L'Orée du Bois" op foto's

Ontdek de animaties van camping "L'Orée du Bois" op video

Een camping in La Palmyre die tot uw dienst staat

Bij Sandaya geniet u dubbel en dik van uw vakantie omdat wij het belangrijk vinden om al uw wensen te vervullen. Op camping L’Orée du Bois in de Charente-Maritime kunt u rekenen op een fraai winkel- en dienstenaanbod, terwijl onze teams er alles aan doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Wij wensen u alvast een schitterende campingvakantie in La Palmyre!*

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "L'Orée du Bois" op foto's

Ontdek de diensten van camping "L'Orée du Bois" op video

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Voetbal
Minidisco
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Hondendouche
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Loospunt voor campers
Uitleendienst voor strijkbouten en -planken
Restaurant
Kaartjes kopen
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Touwenparcours 100 m
Escape Game 100 m
Minigolf 200 m
Attractiepark 300 m
Quad 500 m
Manege 1 km
Surfles 4 km
Zeilles 6 km
Jetski 6 km
Kitesurf 6 km
Windsurfen 6 km
Zoo 8 km
Golf 10 km
Casino 11 km
Bowling 30 km
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 300 m