Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Ontdek de buitengewone setting van uw camping L’Orée du Bois

Boomklimpark-aanbieding

Voor elk verblijf dat u in een huuraccommodatie in het laagseizoen reserveert, ontvangt u 2 gratis entreekaarten voor boomklimpark Indian Forest.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping L'Orée du Bois is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 5 april tot 22 september 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Uw 5-sterrencamping in de Charente-Maritime

Uw familiecamping L’Orée du Bois in de Charente-Maritime ligt verscholen tussen het maritieme bos van La Coubre en de stranden van La Palmyre en La Bouverie. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een sublieme vakantie met de familie.

Ontdek zijn bevoorrechte ligging, aan de rand van de oceaan, en geniet van het verwarmde aquapark, de comfortabele huuraccommodaties en de heerlijke kampeerplaatsen in de ongerepte natuur. Een droomplek!

 

Praktische info

Open van 5 april tot 22 september 2024 291 huuraccommodaties en 101 kampeerplaatsen Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 225 route de la Bouverie
17570 Les Mathes La Palmyre
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)5 46 22 42 43 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Op 4 km van de stranden van de Côte Sauvage
Meer weten?
2.000 m² verwarmd aquapark
Meer weten?
PREMIUM huuraccommodaties in landschappelijk aangelegde voetgangerswijken
Meer weten?
Indian Forest touwenparcours ter plaatse
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Nieuwe cottage voor personen met beperkte mobiliteit 4*

Maak kennis met de waterwereld van camping L’Orée du Bois!

Op slechts enkele minuten van de badplaats La Palmyre nodigt uw Sandaya-camping met aquapark u uit om in het turkooisblauwe water van zijn verwarmde zwembaden te duiken! Heerlijk relaxen op het zonneterras, van de glijbanen roetsjen of baantjes trekken in het zwembad: in het zwemparadijs van camping L’Orée du Bois wordt iedereen op zijn wenken bediend!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Hier begint uw vakantie pas echt: relax en maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen in de wellnessruimte op de camping. U wordt gegarandeerd helemaal zen! 

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • ‘Nul fyto’-camping
  • Aanplant van inheemse soorten
  • Laadpaal voor elektrische voertuigen

Unieke kijk op de mooiste landschappen van de Charente

Neem op uw camping onder de dennenbomen de Vélodyssée-route en rij naar de vuurtoren van La Coubre in het hart van het bos. Boven wordt u beloond met een subliem 360° uitzicht: van de stranden van La Tremblade tot het estuarium van de Gironde. In de verte tekenen de contouren van het Île d’Oléron zich af en ziet u de fijnzandstranden in de baai van Bonne Anse, de vuurtoren van Cordouan en de badplaats Royan liggen. Waar fietst u het eerst naartoe?

De evenementen in de buurt van de camping