Ontdek de buitengewone setting van uw camping L’Orée du Bois

Uw 4-sterrencamping in de Charente-Maritime

Uw familiecamping L’Orée du Bois in de Charente-Maritime ligt verscholen tussen het maritieme bos van La Courbe en de stranden van La Palmyre en La Bouverie. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een sublieme vakantie aan zee.
Ontdek zijn bevoorrechte ligging, pal tegenover de vuurtoren van Cordouan, en geniet van het verwarmde aquapark, de comfortabele huuraccommodaties en de heerlijke kampeerplaatsen in de ongerepte natuur. Een droomplek!

Praktische info

Open van 12 april tot 15 september 2019 251 huuraccommodaties en 153 kampeerplaatsen Zie de plattegrond 225 route de la Bouverie
17570 Les Mathes La Palmyre
- Frankrijk
+33 (0)5 46 22 42 43
plage
Op 4 km van de stranden van de Côte Sauvage
piscine
2.000 m² verwarmd aquapark
ilot-robinson
PREMIUM huuraccommodaties ‘Key West’
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Allemaal de boom in!

Ontdek de parcoursen met elk een andere moeilijkheidsgraad in het boomklimpark Indian Forest naast de camping en profiteer van een voorkeurtarief dankzij Sandaya!

Voor elk verblijf dat u in het laagseizoen reserveert, ontvangt u 2 gratis entreekaarten voor boomklimpark Indian Forest.

Maak kennis met de waterwereld van camping L’Orée du Bois!

Op slechts enkele minuten van de badplaats La Palmyre nodigt uw Sandaya-camping met aquapark u uit om in het turkooisblauwe water van zijn verwarmde zwembaden te duiken! Heerlijk relaxen op het zonneterras, van de glijbanen roetsjen of baantjes trekken in het zwembad: in het zwemparadijs van camping L’Orée du Bois wordt iedereen op zijn wenken bediend!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de Jacuzzi®… Op de Sandaya-camping schakelt u in zen-modus!

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Unieke kijk op de mooiste landschappen van de Charente

Neem op uw camping onder de dennenbomen de Vélodyssée-route en rij naar de vuurtoren van La Coubre in het hart van het bos. Boven wordt u beloond met een subliem 360° uitzicht: van de stranden van La Tremblade tot het estuarium van de Gironde. In de verte tekenen de contouren van het Île d’Oléron zich af en ziet u de fijnzandstranden in de baai van Bonne Anse, de vuurtoren van Cordouan en de badplaats Royan liggen. Waar fietst u het eerst naartoe?

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken