Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping La Barque

Een vakantie op camping La Barque draait helemaal rond gezelligheid en ontspanning. Daar is het animatie- en dienstenaanbod dan ook helemaal op afgestemd. Klein en groot ziet hier al zijn verwachtingen ingelost worden in een vrolijke en ongedwongen sfeer!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De kinderanimatie op uw camping La Barque

Op camping La Barque zullen uw allerkleinsten en uw kleine en grotere kinderen volop mooie herinneringen verzamelen dankzij de kinderanimatie voor elke leeftijdsgroep. Knutselen en andere creatieve activiteiten, minidisco met Koolaya of excursies, elke gelegenheid wordt aangegrepen om ervoor te zorgen dat uw schattebouten zich vermaken, uitleven, lachen en nieuwe vrienden maken!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "La Barque" op foto's

Activiteiten voor ieders niveau op het land én op zee!

Uw dagen zijn goed gevuld, van ’s ochtends tot ’s avonds. In het watersportcentrum van de camping kunt u terecht voor stand-up paddle of kanovaren. Via de Argens peddelt u zelf naar het strand: zo combineert u een sportactiviteit met een leuke tocht op de rivier! Houdt u meer van dolce far niente? Met de wagen of de fiets bent u in een oogwenk op de stranden aan de Côte d’Azur om van de zon te genieten. Hebt u toch eerder zin in een sensationele ervaring, dan weet een duikexcursie uw honger naar onderwateravontuur vast te stillen!

Ontdek de animaties van camping "La Barque" op foto's

Diensten en winkels op camping La Barque

Alles wat u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben, vindt u op camping La Barque: restaurant, bar, fietsverhuurdienst, … Alles is ter plaatse aanwezig! Zo houdt u meer tijd over om van uw vakantie te genieten.

Ontdek de diensten van camping "La Barque" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Kanoën/kajakken
Koolaya Land springkasteel
Duikcursus
Minidisco
Paddle
Petanque
Pingpong
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Verhuur van fietsen
Restaurant