Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemmen & wellness op camping La Nublière

Op Sandaya-camping La Nublière krijgt iedereen zijn eigen zwemparadijs! Terwijl de kids niet weg te slaan zijn bij de waterstralen van de Aquasplash (onze waterspeeltuin in de openlucht), genieten mam en pap van een weldoende sessie in de spa met balneobad, sauna en hamam. Ideaal na een bergwandeling! Zoetwatermatrozen kunnen hun hart ophalen met diverse watersporten op het meer van Annecy dat vanaf de camping rechtstreeks toegankelijk is. Nergens is het water zo zuiver en helder!

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

COVID-19: ontdek de versterkte gezondheidsmaatregelen. Meer informatie

2021_Sandaya_La_Nubliere_Infrastructures_166.jpg
Geniet op alle manieren van het water op Sandaya-camping La Nublière

Geniet met volle teugen van het water dankzij het privéstrand van de camping bij het meer van Annecy. Kanoën, stand-up paddle, zeilen of een tochtje met de trapboot: maak uw keuze en ga het water op! De kleinsten verkiezen vast de grappige waterstralen van de Aquasplash, onze waterspeeltuin in de openlucht. Rondom is een zonneterras aangelegd waarvandaan mam en pap een oogje op hun kroost houden terwijl ze van de zon genieten. Wat wilt u eerst doen? 

Rechtstreekse toegang tot het meer van Annecy

Het is maar een klein eindje lopen naar het privéstrand van de camping bij het glinsterende water van het meer van Annecy. Iedereen kan zich hier aan zijn geliefkoosde activiteiten wijden: zwemmen in de bewaakte zwemzone, zonnebaden, een tochtje maken met een trapboot … En dat allemaal met een subliem uitzicht over het meer en de bergen!

Ontdek het aquapark van camping "La Nublière" op foto's

Wellnessruimte op uw camping nabij Annecy

Het is de hoogste tijd om aan uzelf te denken! Profiteer van uw vakantie nabij Annecy om een kuur te doen in de spa van camping La Nublière. Die is exclusief voorbehouden voor volwassenen en beschikt over een sauna, een hamam en een balneobad met zwemgang. Besluit uw relaxatiesessie in onze hottubs buiten: in dit schitterende kader is het dubbel genieten! U voelt alle spanning en stress van u afglijden …

Ontdek de wellnessruimte van camping "La Nublière" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang rivier of meer
Waterspeeltuin
Zonneterras
Do you Splash? Alleen zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Wellnessruimte
Bubbelbad
Balneobad
Hamam
Sauna
Zonneterras