Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Doussard

Doussard ligt op het kruispunt van het meer van Annecy, het natuurgebied ‘Le Bout du Lac’ en het regionaal natuurpark van het massief van Les Bauges. Daarmee is dit dorp een prima uitvalsbasis om de Haute-Savoie te verkennen. Sla uw tenten op bij Sandaya voor een supercomfortabele campingvakantie dicht bij de grandioze natuur!

Camping Doussard, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Doussard, uw ideale vakantiebestemming!

Op campingvakantie in Doussard weet u zich verzekerd van een prachtig uitzicht op het glinsterende blauw van het meer van Annecy en de groene toppen van de Alpenmassieven. Wandelen, deltavliegen, klimmen of een touwenparcours afleggen te midden van de mooiste landschappen van de Haute-Savoie: dit is een paradijs voor outdoorsporters. Op uw Sandaya-camping geniet u er de hele zomer van!

Te midden van de ongerepte natuur verblijft u in een oase van groen op een authentieke kampeerplaats of in een comfortabele stacaravan. De charme van de omgeving wordt nog versterkt door het activiteitenaanbod op de camping: gratis kinderclubs, een wellnessmoment in het aquapark, een wedstrijdje op het multisportterrein … Herstel het contact met de natuur en voel u weer zo blij als een kind tijdens uw campingverblijf in Doussard waar u met volle teugen van uw vakantie geniet!

Bezoek Doussard met de hele familie

Doussard, op de zuidelijke oever van het meer van Annecy, is met zijn zandstrand een populaire bestemming bij families. Niet alleen is het er heerlijk toeven bij het water, klein en groot kan er ook terecht voor een zeilinitiatie op het heldere en zuivere water van het meer. Of huurt u liever een trapboot om van het landschap te genieten?

Verder vindt u in Doussard ook het prachtige natuurgebied ‘Le Bout du Lac’: 84 hectare bos, rietland, weiden en venen. Een educatieve wandelroute voert de hele familie door het hart van de ongerepte natuur. Op de informatieborden leest u alles over de soorten die hier leven en misschien komt u wel een bever op het spoor!

Bezoek Doussard met z'n tweetjes

Vanaf uw camping in Doussard hebt u weliswaar een weergaloos uitzicht over het meer van Annecy, maar er zijn nog tal van andere manieren om de schoonheid van het meer te bewonderen. Om het van dichtbij te zien, huurt u een fiets en volgt de fietsroute rond het meer van Annecy, één van de mooiste van heel Frankrijk. Onderweg vindt u tal van leuke plekjes om even halt te houden met uw geliefde, zoals het romantische kasteel van Duingt. Als dat geen foto waard is!

Op het einde van de route wacht als beloning Annecy: een heuse ontdekking! Stal uw fiets aan de rand van de stad en wandel van de ene naar de andere bezienswaardigheid: het ‘Palais de l’Île’, de ‘Brug der Geliefden’, de wandelpromenade ‘Pâquier’ … U staat gewoon versteld!

Camping Doussard: onze tips voor een geslaagd verblijf

Goed om weten: het natuurgebied ‘Le Bout du Lac’ is toegankelijk voor kinderwagens en mensen met beperkte mobiliteit.

Zin in een buitenactiviteit? Op dan naar het Regionaal Natuurpark van het Massief van Les Bauges ten zuiden van Doussard!

Talloze parapentes landen in Doussard na een tocht over het meer van Annecy: een spectaculair schouwspel!

Chevrotin, margériaz, tome des Bauges … Maak gebruik van uw verblijf in de Haute-Savoie om de lekkerste lokale kazen te proeven!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!