NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Le Carbonnier

Het positieve aan een campingvakantie? Er is op of buiten de camping altijd wel een activiteit om uit te proberen en dit geldt ook voor camping Le Carbonnier! Met de keuze tussen een ontdekkingstocht door de Dordogne, een sportieve ochtend op het multisportterrein en een wandel- of fietstocht in de middag zal uw planning snel gevuld zijn. Met zo'n breed scala aan activiteiten stelt u zonder enig probleem een programma op maat samen voor uw hele gezelschap!

Gratis kinderclubs op camping Le Carbonnier

Op camping Le Carbonnier zullen uw allerkleinsten en uw kleine en grotere kinderen volop mooie herinneringen verzamelen dankzij de kinderclubs voor elke leeftijdsgroep. Knutselen en andere creatieve activiteiten, minidisco met Koolaya of excursies, elke gelegenheid wordt aangegrepen om ervoor te zorgen dat uw schattebouten zich vermaken, uitleven, lachen en nieuwe vrienden maken!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Hoogseizoen | Gratis

De Kids Club heeft alles waar kinderen blij van worden: leuke of creatieve activiteiten, kleurrijke spelletjes, en vooral volop nieuwe vriendjes met wie ze hun eerste onvergetelijke campingherinneringen kunnen verzamelen!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Tussen olympiades om hun grenzen te verleggen, excursies om zich uit te leven en knutselen om hun creativiteit de losse teugel te geven, en dat alles in een natuurlijke droomomgeving, zullen uw kids zich GEEN SECONDE vervelen!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Ook tieners zullen het naar hun zin hebben op de camping, waar ze duizend en één avonturen zullen beleven tegen de groene achtergrond van de Dordogne. Op het programma: sporttoernooien, excursies, nieuwe vrienden en hun grenzen verleggen!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Carbonnier" op foto's

Elke dag een activiteit op camping Le Carbonnier!

Zowel op het land als op het water is er geen gebrek aan activiteiten in dit mooie stukje van de Dordogne. Ter plaatse kunt u uw swing verbeteren op het minigolf of uw vrienden uitdagen voor een partijtje pingpong, volleybal of petanque. En in de omgeving wachten u tochten te paard, wandeltochten en kanovaren op het meer!

Ontdek de animaties van camping "Le Carbonnier" op foto's

Diensten en winkels op camping Le Carbonnier

Op camping Le Carbonnier hoeft u niet ver te rijden voor de dagelijkse benodigdheden. Ter plaatse vindt u een heel scala aan onmisbare diensten voor een 100% geslaagd verblijf: een kruidenier en een bakker voor ontbijtjes en een stevige maaltijd, een snackbar/bar om met de hele familie te genieten, een wasserette en een fietsenverhuurservice om de omgeving te gaan verkennen met uw lief.

Ontdek de diensten van camping "Le Carbonnier" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Tafelvoetbal
Badminton
Basketbal
Beachvolley
Biljart
Voetbal
Minigolf
Vissen
Petanque
Pingpong
Wandeltochten
Speelzaal
Avondanimatie
Multisportterrein
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakkerij
Wasruimte
Verhuur van fietsen
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Tochten met paard of pony 1 km
Kanoën/kajakken 6 km
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Oplaadpunt voor elektrische auto's 100 m