Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Saint-Martial-de-Nabirat

Bye-bye dagelijkse sleur en hallo rust op het mooie platteland van de Périgord! Gelegen in het hart van een onweerstaanbaar charmante regio heeft Saint-Martial-de-Nabirat alles te bieden wat de Périgord zo aantrekkelijk maakt: een rijk erfgoed waar u maar kijkt, een rustgevend groen kader en een culinaire traditie om u tegen te zeggen. Het belooft een heerlijke vakantie te worden en daar bent u vast niet rouwig om! Op weg dan maar? 

Camping Saint-Martial-de-Nabirat, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Saint-Martial-de-Nabirat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

SAINT-MARTIAL-DE-NABIRAT, uw ideale vakantiebestemming!

Oude gebouwen, het dorpsplein met de klokkentoren en vooral de groene natuur die uitnodigt tot relaxen en ontdekken: Saint-Martial-de-Nabirat bezit de charme van de pittoreske dorpen uit de Dordogne. Het is omgeven door enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de streek zoals de grotten van Lascaux, Rocamadour en Sarlat, en vormt dan ook een prima uitvalsbasis voor een zalige plattelandsvakantie.

De omgeving van camping Le Carbonnier mag dan al buitengewoon zijn, hetzelfde kan gezegd worden van de camping zelf. Een mooi aquapark om met de hele familie van de waterpret te genieten, accommodaties die aan ieders wensen tegemoetkomen en – de kers op de taart! – een meer voor wie van hengelen en kanovaren houdt. Alles is aanwezig om er een memorabele campingervaring van te maken!

Bezoek SAINT-MARTIAL-DE-NABIRAT met de hele familie

De wonderen van de Périgord zijn niet alleen boven maar ook onder de grond te vinden. Neem nu de grotten van Cougnac. De bezoeker wordt er meegenomen op een boeiende reis naar het binnenste van de aarde en staat versteld van de rijkdom en pracht van de ondergrondse wereld: stalactieten, stalagmieten, rotsschilderingen uit het paleolithicum … Een prachtig schouwspel waar de hele familie van smult!

Kinderen zijn doorgaans dol op kastelen en dat treft: de Dordogne en de nabijgelegen Lot staan er vol mee! Mis in geen geval de kastelen van Castelnaud en Milande. Het eerste werd in de 12e eeuw op een 300 meter hoge rots gebouwd en geldt als een wonder uit de middeleeuwen. Het tweede had ooit een beroemde eigenaar: Joséphine Baker! De twee kastelen brengen de geschiedenis op hun eigen manier tot leven. Welk van beide u ook kiest, u krijgt geen spijt van uw bezoek!

Bezoek SAINT-MARTIAL-DE-NABIRAT met z'n tweetjes

Voor een romantisch uitje moet u naar de tuinen van Marqueyssac! Flaneer hand in hand met uw geliefde door dit mooie park uit de 10e eeuw en geniet van een van de mooiste landschappen van de streek: pure magie voor een stel verliefde tortelduifjes!

Is flaneren door een park niet echt uw ding, zet dan koers naar de vallei van de Dordogne voor een flinke portie buitensport. In deze wonderbaarlijke regio boordevol avonturen geniet u met uw geliefde van een wandel-, fiets- of kanotocht. Het wordt een heerlijke ervaring om nooit meer te vergeten: dat geven we u op een briefje!

Camping Saint-Martial-de-Nabirat: onze tips voor een geslaagd verblijf

Truffels, foie gras en zoete lekkernijen: voor uw smaakpapillen werkt een bezoek aan de Périgord Noir als een heuse smaakbom!

De Dordogne is bezaaid met ontzettend charmante pittoreske dorpen: een roadtrip langs Collonges-la-Rouge, Les Eyzies, Beynac en Cazenac is dan ook een must!

Tijdens uw verblijf in de Dordogne kunt u de beroemde grotten van Lascaux natuurlijk niet links laten liggen: de rotsschilderingen, die 18.000 tot 20.000 jaar oud zijn, maken van uw bezoek een niet te missen ervaring!

Tijdens uw verblijf in de Dordogne kunt u de beroemde grotten van Lascaux natuurlijk niet links laten liggen: de rotsschilderingen, die 18.000 tot 20.000 jaar oud zijn, maken van uw bezoek een niet te missen ervaring!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!