Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2021: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Le Grand Dague

En of er wat te beleven valt op camping Le Grand Dague in de Dordogne! Dankzij de animatie voor jong en oud, de gratis kinderclubs en de sportvelden in de openlucht verveelt u zich deze zomer geen seconde. En de kers op de taart? De diensten en handelszaken op de camping die u het leven heel erg makkelijker maken! Périgueux heet u van harte welkom op uw campingvakantie bij Sandaya!

 

Optie Vrijheid gratis: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

COVID-19: ontdek de versterkte gezondheidsmaatregelen, gecertificeerd door de controleorganisatie DEKRA. Meer informatie

De gratis kinderclubs van camping Le Grand Dague

Camping Le Grand Dague in Périgueux, een familiecamping bij uitstek, heeft alles in huis om zijn gasten gelukkig te maken. Speelweides in de openlucht en overdekt, een multisportterrein, een airtrampoline, gratis animatie in de miniclubs: de kids weten niet waar eerst naartoe! Klaar voor het avontuur? Instappen maar! 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club maken de allerkleinsten kennis met diverse animatieactiviteiten die op hun leeftijd, voorkeuren en tomeloze energie afgestemd zijn! Op het programma: minidisco, spelletjes, knutselworkshops … En nog heel wat leuke verrassingen!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De kids leren hun vakantiebestemming niet alleen met mam en pap kennen, ze genieten ook volop van de activiteiten op camping Le Grand Dague. Samen met hun nieuwe vriendjes zijn ze elke dag druk met sporten, spelen en nieuwe dingen ontdekken! 

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op familievakantie voldoende tijd vinden om met vrienden rond te hangen: het is niet altijd makkelijk. Gelukkig is er de Teens Club! Uw tieners kunnen de hele middag met hun vrienden doorbrengen in het gezelschap van onze professionele monitoren. Sportieve uitdagingen, spelletjes, thema-avonden … Verveling krijgt geen kans!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Grand Dague" op foto's

Een animatieprogramma voor iedereen op camping Le Grand Dague!

Plezier maken, lol trappen en nieuwe activiteiten ontdekken: het hoort allemaal bij een vakantie op 5-sterrencamping Le Grand Dague!

Teamsporten, kinderanimatie, fietstochten, paardrijden … Wie van een actieve vakantie houdt, kan kiezen uit een rijk aanbod. Vergeet ook niet de vele activiteiten in de omgeving van de camping: ideaal om de allermooiste landschappen van de Dordogne te verkennen!

Ontdek de animaties van camping "Le Grand Dague" op foto's

Vakantie wordt kinderspel op 5-sterrencamping Le Grand Dague!

Het verzorgde dienstenaanbod van uw Sandaya-camping garandeert u een kwaliteitsvakantie. Op camping Le Grand Dague in de Dordogne kunt u rekenen op een brede waaier van diensten en handelszaken: een restaurant, een snackbar, een kruidenier, een televisiezaal … U vindt hier letterlijk alles! Zo geniet u elke dag met volle teugen van uw vakantie!

Ontdek de diensten van camping "Le Grand Dague" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Luchttrampoline
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Minidisco
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Ijskraam / Wafels / Pannenkoeken
Wasruimte
Verhuur van fietsen
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Golf 10 km
Touwenparcours
Kanoën/kajakken
Manege
Paintball
Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums