Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Atur

Wat dacht u van een campingverblijf in Atur, in het hart van de Dordogne tussen Périgueux, Brantôme en Bergerac. De hotspots bezoeken, tochten maken en de lokale specialiteiten proeven: samen met ons leert u Atur door en door kennen! 

Camping Atur, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Atur, uw ideale vakantiebestemming

Waarom Atur zo’n populaire vakantiebestemming is? Omdat zijn inwoners de bijzondere levenskunst beheersen waarvan alleen de Dordogne het geheim kent. De natuur is hier alom aanwezig en talloze routes nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Ook het nabijgelegen Périgueux, de parel van de Périgord, heeft heel wat troeven in huis om de bezoeker te verrassen. U raakt er niet op uitgekeken!

Te midden van deze oase van groen verblijft u in onze comfortabele en volledig ingerichte stacaravans of – nog dichter bij de natuur – in een tent, caravan of camper. Terwijl uw kroost zich in de gratis miniclubs uitleeft, kunt u relaxen in de verwarmde zwembaden van het uitgestrekte aquapark, gebruikmaken van de sportterreinen, deelnemen aan de aangeboden dagactiviteiten of de omgeving verkennen. Een campingvakantie bij Sandaya draait slechts om één ding: tot rust komen!

Bezoek Atur met de hele familie

Dankzij het natuurlijk en architecturaal erfgoed van de Dordogne beleeft u hier talloze avonturen met de hele familie. Geniet van de middeleeuwse animatie in de kastelen van Castelnaud en Beynac, daal af in de grot van Lascaux, fiets door de bossen van de Périgord, vaar in een kano over een van de vele rivieren in de regio …

De afvaart van de Isle in Périgueux of van de Dronne in Brantôme? Een wandeling door de vallei van de Vézère of de Dordogne? U hebt het voor het uitkiezen. Terug op de camping geniet u in uw comfortabele accommodatie van een gezellige maaltijd. En na een prinsheerlijke nacht wacht alweer een nieuw avontuur!

Bezoek Atur met z'n tweetjes

In de streek rond Atur draait alles om natuur en authenticiteit. Deze enorme ‘groene long’ is een heerlijke regio om te verkennen: onder de grond, boven de grond en op het water! Maar tijdens een romantisch uitje in de Dordogne moet u beslist ook de authentieke steden en dorpen van de Périgord bezoeken.

In de omgeving van uw camping ontbreekt het niet aan bezienswaardigheden: Périgueux en zijn labyrint van middeleeuwse steegjes waarin het heerlijk verdwalen is, het charmante Brantôme dat de bijnaam ‘het Venetië van de Périgord’ kreeg, Sarlat en zijn ontelbare beschermde monumenten … Er gewoon wat rondkuieren is al een feest!

Camping Atur: onze tips voor een geslaagd verblijf

Noteer de marktdagen goed in uw agenda: de markt van Périgueux moet u absoluut gezien hebben!

In de zomer zijn de kastelen erg in trek: bezoek ze bij voorkeur ’s ochtends om lange wachtrijen te vermijden!

Hebt u Lascaux gezien? Brei dan een vervolg aan uw ondergrondse verkenningstocht en bezoek de grot van Villars ten noorden van uw camping!

Laat in geen geval na om het beroemde Bergerac te bezoeken: in deze stad kunt u onder meer het standbeeld van Cyrano bewonderen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!