Verblijf 2022: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten op camping Le Kérou

Sporten, animaties, kwaliteitsdiensten, thema-avonden … Op 4-sterrencamping Le Kérou in Zuid-Finistère viert u vakantie zoals u dat het liefst doet! In een buitengewone setting aan de kust zetten onze teams hun beste beentje voor om u een magisch verblijf in Clohars-Carnoët te garanderen. Verwoede sporters en beginnelingen, liefhebbers van animatieactiviteiten in groep of individueel, kleine en grote campinggasten: iedereen is vrij om zijn eigen programma samen te stellen!

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

COVID-19: ontdek de versterkte gezondheidsmaatregelen. Meer informatie

Gratis kinderclubs op camping Le Kérou

U wilt dat ook uw kroost heerlijke herinneringen overhoudt aan uw vakantie aan zee? Daar hebben we de gratis miniclubs voor op onze Sandaya-camping in Zuid-Bretagne! Dankzij tal van activiteiten die perfect op hun leeftijd en voorkeuren afgestemd zijn onder leiding van gekwalificeerde animatoren kunnen uw kleine rakkers hun tomeloze energie kwijt. Bovendien krijgen ze een heleboel nieuwe vriendjes. Zo vermaken ze zich opperbest op 4-sterrencamping Le Kérou!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Voor de kleinste campinggasten hebben onze kinderanimatoren een programma op maat uitgewerkt: buitenspelen, schattenjachten, voorstellingen, schilderen … Het wordt beslist een onvergetelijke vakantie: de kleintjes beleven een heerlijke zomer terwijl mam en pap lekker relaxen!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Onze jonge campinggasten kunnen zich naar hartenlust uitleven met spelletjes en sportactiviteiten: olympiades op het multisportterrein, animaties op de speelweide, dansconcours … Niemand hoeft zich te vervelen in de Juniors Club!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Kérou" op foto's

Ontdek alle activiteiten van camping Le Kérou in Bretagne

Fitness, petanque, boogschieten, aquagym … U hebt de activiteiten voor het uitkiezen tijdens uw vakantie in de Finistère! Wilt u zich uitleven met een buitenactiviteit? Hebt u zin in een surfinitiatie op het strand van Le Kérou? Of wilt u de wandel- en fietsroutes langs de kust verkennen? Het kan hier allemaal! En ‘s avonds is het tijd om te feesten ...

Ontdek de animaties van camping "Le Kérou" op foto's

Reken op de diensten en winkels van camping Le Kérou

U vindt ter plaatse alles wat u nodig hebt om het u makkelijk te maken op vakantie. Elke dag kunt u rekenen op de talloze diensten en winkels van 4-sterrencamping Le Kérou in Le Pouldu: een snackbar om een hapje te eten, een kleine kruidenier voor uw boodschappen, een producentenmarkt om de Bretonse specialiteiten te proeven, wasmachines, een droogtrommel en wifi voor evenveel comfort als thuis … Het wordt een zorgeloze vakantie: wij regelen het allemaal!

Ontdek de diensten van camping "Le Kérou" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Tafelvoetbal
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Ruimte voor krachttraining
Voetbal
Minidisco
Petanque
Speelzaal
Avondanimatie
Boogschietles
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van fietsen
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Wandeltochten 100 m
Kanoën/kajakken 250 m
Zeilles 250 m
Beachvolley 400 m
Zeilwagenrijden 400 m
Surfles 400 m
Kitesurf 400 m
Paddle 400 m