Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark & wellness op camping Le Kérou

Overdekt en verwarmd zwembad, waterglijbanen, peuterbad, wellnessruimte … Aan waterpret geen gebrek op Sandaya-camping Le Kérou in de Finistère! De zwempartijtjes op de camping wisselt u af met zonnebaden op de stranden van Le Kérou en Bellangenêt. U loopt er in slechts enkele minuten naartoe. Relaxatie, watersportactiviteiten en boardsporten: dat mag u deze zomer verwachten onder de stralende zon van Clohars-Carnoët in Zuid-Bretagne!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_KER_Infrastructures_021.jpg
Ludiek aquapark op camping Le Kérou!

Lekker relaxen voor de ouwelui, van de glijbanen zoeven voor de kids: in het aquapark van camping Le Kérou vindt iedereen zijn gading! Geniet van een moment met zijn tweeën in het overdekte en verwarmde zwembad, terwijl uw kleine rakkers zich vermaken in het peuterbad of van de waterglijbanen zoeven. Na een aquagymles kunt u heerlijk bijkomen op het zonneterras, de perfecte plek voor een uurtje dolce far niente onder de zon van Clohars-Carnoët.

Rechtstreekse toegang tot de stranden

Op Sandaya-camping Le Kérou zijn de golven nooit ver weg! Maak gebruik van de rechtstreekse toegang tot de stranden van Bellangenêt (550 m) en Le Kérou (500 m), en waag u aan een initiatie surfen of zeilen, of geniet gewoon van het uitzonderlijke kader met kreken en fijn zand.

Ontdek het aquapark van camping "Le Kérou" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Le Kérou" op video

De weldaden van de spa op onze camping in Zuid-Bretagne

Tijd voor ontspanning: het is ten slotte vakantie! Trakteer uzelf op een relaxerende sessie in onze privé-wellnessruimte op Sandaya-camping Le Kérou. U ontdekt er de weldadige werking van de bubbelbaden, de hamam en de sauna die u voor uzelf, voor een groep of voor u tweeën kunt reserveren. U hoeft alleen maar te genieten, wij regelen de rest!

Ontdek de wellnessruimte van camping "Le Kérou" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Spa & Wellness
Bubbelbad
Hamam
Sauna