Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Les Jardins de Privas

Bent u van het besluiteloze type, dan krijgt u hier moeite met kiezen gezien de vele activiteiten die mogelijk zijn op camping Les Jardins de Privas: aquagym, voetbal, pingpong, trampoline, multisportterrein, speelweide enz. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen? U bent toch op vakantie? Neem gewoon de tijd om alles uit te proberen! Waar beginnen we mee?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Les Jardins de Privas

Sandaya-campings zijn paradijsjes voor kleine vakantiegangers en we weten waarom: de speciaal voor hen ontworpen kinderclubs! Op het programma staan volop ludieke en creatieve activiteiten, lachen en plezier maken, onder toezicht van gediplomeerde begeleiders. Zo wordt ook hun campingvakantie onvergetelijk!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Voor de kleintjes tussen 5 en 7 jaar hebben de begeleiders van de Kids Club allerlei activiteiten tot in de puntjes voorbereid. De dagen van uw kleintjes zijn goed gevuld met creatieve activiteiten, spelletjes, zingen en minidisco met Koolaya, de geliefde mascotte van de kinderen!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Tussen 8 en 12 jaar hebben kinderen zin om zich te vermaken met hun creativiteit, nieuwe dingen te ontdekken en volop vriendjes te maken. En dat is precies wat uw kleine schatjes te wachten staat in de Juniors Club, aan de hand van een scala aan aangepaste activiteiten!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Met het mooie programma dat speciaal voor hen is samengesteld, zullen uw tieners hun dagen met PLEZIER doorbrengen in de Teens Club. Het programma? Sportwedstrijden, excursies in de openlucht en allerlei toernooien!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Les Jardins de Privas" op foto's

Vermaak in al zijn vormen op camping Les Jardins de Privas!

Een multisportterrein om energie te verbranden, een tokkelbaan om door de lucht te suizen, een mooi aquapark om met de hele familie rond te spetteren en een springkasteel voor nog meer plezier: de activiteiten op camping Les Jardins de Privas beloven volop plezier en vermaak voor iedereen.

Ontdek de animaties van camping "Les Jardins de Privas" op foto's

Diensten en winkels van camping Les Jardins de Privas

In het restaurant van de camping kunt u met de hele familie of met z'n tweetjes genieten van specialiteiten uit de Ardèche. Genieters die zelfs op vakantie graag zelf koken, vinden alle benodigde ingrediënten bij de kruidenier, op 100 meter.  En de kers op de taart: een wellnessruimte met sauna en massages met bijbetaling, voor welkome ontspannende momenten!

Ontdek de diensten van camping "Les Jardins de Privas" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Multisportterrein
Trampoline
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Wandeltochten
Mountainbike / Freeride
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bakkerij 200 m