Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Les Rivages

Het waterpretaanbod op camping Les Rivages is bijzonder divers. Naargelang van waar u zin in hebt en omdat afwisseling nu eenmaal belangrijk is, verruilt u de bubbelbaden in een oogwenk voor het zwembad. Ondertussen hebben uw kleine rakkers dolle pret op de glijbanen en de aquabubbel, een unieke structuur die uw kroost ongetwijfeld ENIG vindt. 3, 2, 1: iedereen het water in!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

6-RVG-PISCINE.jpg
In elk seizoen genieten van het water in de Aveyron

Liefhebbers van waterpret zien op camping Les Rivages al hun dromen uitkomen. Een zwembad om baantjes te trekken, een relaxatiezone om te luieren en helemaal zen te worden, en glijbanen waar uw kleine schatten onvermoeibaar van af kunnen zoeven: u vindt het allemaal in dit 2000 m² grote aquapark! En dat is nog niet alles. De rechtstreekse toegang tot de rivier en de aquabubbel – een originele waterstructuur voor de kids – maken het plaatje compleet!

De Dourbie-rivier voor wie houdt van zwemmen in de natuur!

Ruil uw favoriete aquapark nu en dan in voor de oever van de Dourbie-rivier. Vanaf de camping loopt u er rechtstreeks naartoe. Over een afstand van 200 meter kunt u er lekker in het water plonsen of gewoon relaxen op de oever bij de zacht ruisende rivier. 

Ontdek het aquapark van camping "Les Rivages" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de rivier
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.