Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs van camping Port Manec’h

Zodra u in uw zomerse onderkomen geïnstalleerd bent, wil groot en klein maar één ding: naar het aquapark! Het aquapark is een paradijs voor beginnende en ervaren zwemmers, voor mooie momenten met de hele familie. Voor ontspanning zijn ook de nabijgelegen oceaan en de bubbelbaden de aangewezen locaties. De vakantie kan EINDELIJK beginnen!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_PMH_infrastructures_034.jpg
Ontspanning en plezier in het aquapark!

Iedereen heeft een favoriete activiteit: baby's vermaken zich in het peuterbadje onder de vermaakte blik van de ouders, zwemmers vol energie wisselen racen op de glijbanen af met duiken in het verwarmde, overdekte zwembad. En wat doen liefhebbers van ontspanning dan? Zij elimineren de laatste restjes spanning in het bubbelbad. Welke methode u ook hanteert, u zult niet teleurgesteld worden in uw zoektocht naar geluk!

De oceaan en de zilte lucht op een paar meter van de camping

Op zo'n honderd meter van de camping wacht het strand van Port Manec'h met zijn geverfde houten cabines op u voor een dagje aan het strand met de hele familie of uw lief. Iets verderop ontdekt u andere intieme stranden waar u net zo lekker kunt ontspannen, zoals de stranden van Rospico, van Raguénès bijgenaamd "Tahiti" en van Dourveil en Kersidan.

Ontdek het zwemparadijs van camping "Port Manec'h" op foto's

Ontdek het zwemparadijs van camping "Port Manec'h" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Bubbelbad
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Strand
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.