Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Séquoia Parc

Om een fijne vakantie door te brengen met uw familie of met zijn tweetjes, kunt u rekenen op het activiteiten- en dienstenaanbod van camping Séquoia Parc in de Aquitaine. Dit werd speciaal voor u bedacht! Lekker aan uw conditie werken op de sportvelden, plezier maken in de gratis kinderclubs of genieten op het terras van het restaurant: tijdens uw vakantie in Saint-Just Luzac kan het allemaal. Op campingvakantie bij Sandaya doet u precies waar u zin in hebt!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc is 45 hectare groot en een deel ervan is speciaal op de kids afgestemd. Met een skelter rijden uw youngsters en hun vrienden naar het multisportterrein om een balletje te trappen of naar het paardrijcentrum om een ponyritje te maken. Daarna nemen ze poolshoogte bij de konijntjes op de kinderboerderij en zetten koers naar de speelzaal voor een partijtje tafelvoetbal. 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Dankzij onze animatoren valt er altijd weer wat nieuws te beleven in de Kids Club van camping Séquoia Parc! Samen met leeftijdsgenootjes vermaken de jonge kinderen zich opperbest tijdens een schattenjacht, een boetseerworkshop of een groot openluchtspel.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor grote broer en zus hebben de animatoren van de Juniors Club een heel programma met al hun favoriete activiteiten samengesteld! Op 5-sterrencamping Séquoia Parc zijn de kids de hele zomer zoet met spelletjes, challenges en olympiades.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Met de ouders op excursie? Daar zijn uw tieners niet altijd even enthousiast over! Gelukkig neemt de Teens Club het dan van u over met sporttoernooien, uitstapjes naar het strand, avondanimatie en nog heel wat andere leuke verrassingen. Zo wordt het ook voor hen een leuke zomer.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Séquoia Parc" op foto's

Uitgebreid animatie- & activiteitenaanbod op camping Séquoia Parc!

Multisportterreinen, tennisbanen en een fitnesszaal garanderen u een actieve vakantie op 5-sterrencamping Séquoia Parc. In het gezelschap van onze animatieteams kunt u zich elke dag aan een andere activiteit wagen. Zo hoeft u niet te kiezen! ‘s Avonds maakt een feestelijke ambiance zich meester van de camping. Klaar voor alweer een geanimeerde avond bij het kasteel van La Josephtrie? 

Ontdek de animaties van camping "Séquoia Parc" op foto's

Winkels op camping Séquoia Parc: tot uw dienst!

Dankzij het winkel- en dienstenaanbod van camping Séquoia Parc in de Charente-Maritime kunt u het nuttige aan het aangename paren. Op het dorpsplein rond het kasteel van La Josephtrie werden de oude boerderijgebouwen omgebouwd tot boetieks, een bar, een restaurant, een café en zelfs een bibliotheek. Zo wordt uw verblijf nog leuker! Fietsverhuur, wifi, gescheiden afvalcontainers, een infobalie … Op ons dienstenaanbod kunt u rekenen!

Activiteiten tegen zeer lage prijzen met onze partners

Wanneer de tijd is aangebroken om er met uw familie of geliefde op uit te trekken, dan is het Infopunt van uw camping de place to be. U vindt er een activiteit voor ieders smaak ... tegen gereduceerde prijzen! De zoo van La Palmyre, het aquarium van La Rochelle, het kasteel van Saint-Jean-d'Angle, het avonturenpark La Gataudière, boottochten met Croisières Alizé, Île ou Aile Catamaran of Inter-Îles Catamarans: het is vakantie dus verwen uzelf!

Ontdek de diensten van camping "Séquoia Parc" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Biljart
Manege
Koolaya Land springkasteel
Ruimte voor krachttraining
Voetbal
Skelters met pedalen
Minidisco
Miniboerderij
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Waterpolo
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Hondendouche
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Verhuur van fietsen
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zoo 29 km