Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Camping Saint-Just-Luzac

Steek vanaf uw Sandaya-camping de Seudre over in de richting van La Tremblade. Zo belandt u in het hart van de beroemde moerassen van Marennes en Saint-Just-Luzac waar de beste oesters uit de streek worden gekweekt. Reserveer meteen uw vakantieaccommodatie en pak uw koffers! Tijd om de delicatessen van de Charente te proeven …

Camping Saint-Just-Luzac: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Saint Just Luzac

Zin om de eilanden voor de kust van de Charente te verkennen, om te relaxen op de stranden bij de zee en de heerlijke delicatessen te proeven die de Atlantische Oceaan te bieden heeft? Reserveer uw eigen plek onder de zon op een van onze 4- of 5-sterrencampings nabij Saint-Just-Luzac en het beroemde Bassin van Marennes-Oléron. In deze regio, waar u volop zuivere lucht inademt, huurt u een stacaravan of een chalet voor een heerlijk uitje in de Charente-Maritime. Houdt u meer van een vakantie met de tent, caravan of camper? Onze ruime kampeerplaatsen bieden u een compleet dienstenassortiment en zijn op al uw behoeften afgestemd: grote families, langere vakanties … Vul uw vakantie in zoals u zelf verkiest! Na een gastronomisch uitstapje naar de moerassen van Saint-Just-Luzac kunt u uw hart ophalen in de zwembaden van het aquapark of op het multisportterrein nabij de petanquebanen. Houdt u van een campingvakantie boordevol fijne momenten met de hele familie, dan zit u goed bij Sandaya!

Camping aan zee

De camping nabij Saint-Just-Luzac ligt in het hart van het schiereiland Arvert, een uitgelezen plek om in zee te zwemmen. Ontdek tegenover het Île d’Oléron de stranden van Ronce-les-Bains, de gerenommeerde badplaats van La Tremblade. Wilt u zich aan een surfinitiatie wagen? De Côte Sauvage met zijn kilometerslange rechte kust van aan La Pointe Espagnole tot bij de beroemde vuurtoren van La Coubre nodigt u uit om de golven van de oceaan te bedwingen. Maak tot slot van uw vakantie in de Charente-Maritime gebruik om de Côte de Beauté te verkennen. Deze ‘kust van de schoonheid’ heeft zijn naam echt niet gestolen: van in La Palmyre tot in Meschers-sur-Gironde, waar grotwoningen over de blauwe zee uitkijken, vindt u langgerekte fijnzandstranden om volop van de zon te genieten!

Fietsen door het moerasland

Wist u dit? In Saint-Just-Luzac wordt een derde van de oesters uit het Bassin van Marennes-Oléron geaffineerd! Het grondgebied van Saint-Just bestaat dan ook hoofdzakelijk uit zoete en zilte moeraslanden die lange tijd bijdroegen tot de ontwikkeling van de stad. Dankzij de vele fiets- en wandelroutes in het gebied genieten locals en vakantiegangers nu van het prachtige natuurlijke erfgoed met zijn rijke biodiversiteit. Ontdek samen met uw familie in het hart van dit ongerepte gebied  een van de bezienswaardigheden van Saint-Just-Luzac: de Moulin des Loges, een van de laatste nog werkende getijdenmolens van Europa!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Saint-Just-Luzac, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
La Palmyre | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!