Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc is 45 hectare groot en een deel ervan is speciaal op de kids afgestemd. Met een skelter rijden uw youngsters en hun vrienden naar het multisportterrein om een balletje te trappen of naar het paardrijcentrum om een ponyritje te maken. Daarna nemen ze poolshoogte bij de konijntjes op de kinderboerderij en zetten koers naar de speelzaal voor een partijtje tafelvoetbal. 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Dankzij onze animatoren valt er elke dag weer wat nieuws te beleven in de Kids Club van camping Séquoia Parc! Samen met leeftijdsgenootjes vermaken de jonge kinderen zich opperbest tijdens een schattenjacht, een boetseerworkshop of een groot openluchtspel.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor grote broer en zus hebben de animatoren van de Juniors Club een heel programma met al hun favoriete activiteiten samengesteld! Op 5-sterrencamping Séquoia Parc zijn de kids de hele zomer zoet met spelletjes, challenges en olympiades.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Met de ouders op excursie? Daar zijn uw tieners niet altijd even enthousiast over! Gelukkig neemt de Teens Club het dan van u over met sporttoernooien, uitstapjes naar het strand, avondanimatie en nog heel wat andere leuke verrassingen. Zo wordt het ook voor hen een leuke zomer.

Mascotte Sandaya

Ontdek camping "Séquoia Parc" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums