Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark & wellness op camping Soustons Village

Uw welbevinden is op camping Soustons Village in de Aquitaine een topprioriteit! Trek met de hele familie naar het overdekte en verwarmde zwembad voor een heerlijk rustig zwempartijtje. Of geniet met uw geliefde van een relaxte middag in de spa van de camping. Bubbelbad, sauna, hamam … Waarmee wilt u beginnen?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Neem een duik in het natuurwater van uw aquapark in Soustons Vilage

Geniet van een verfrissende pauze in het aquapark van Soustons-Village! Profiteer midden in de lommerrijke omgeving van uw camping in de Landes met de hele familie van de zon van de Nouvelle-Aquitaine, in de waterstralen van de waterspeelruimte of pootje badend in het golfslagbad. Hebt u meer zin in een balneo-sessie? Dan kunt u in de wellnessruimte van de camping terecht voor een weldadig relaxmoment

Hergebruik van water uit onze zwembaden!

Bij Sandaya liggen zaken als milieubescherming en waterbesparing ons na aan het hart. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij een recyclesysteem voor chloorwater hebben ingevoerd, zodat wij het water uit onze zwembaden kunnen hergebruiken. Nadat het chloor volledig uit het water is verwijderd, kunnen we het laten terugstromen in de natuurlijke omgeving en met name in een visvijver. Wat kinderen het leukst vinden? Met eigen ogen zien hoe levendig en goed gezond onze karpers en goudvissen zijn. Daar wordt de hele familie toch blij van!

Op 15 min. van de oceaan

Als u meer van surfen dan van vissen houdt, gaat u natuurlijk naar de stranden van Soustons! Met de auto of op de fiets bent u in een paar minuten bij de oceaan. Vooruit!

Ontdek het aquapark van camping "Soustons Village" op foto's

Uw beauty- en wellnessruimte op camping Soustons Village

Besteed in de vakantie aandacht aan uzelf en laat u verwennen in de wellnessruimte van uw camping Soustons Village. Hier nemen we de tijd: relaxerende massages, lichaamsbehandelingen, sauna, bubbelbaden … Wij doen wat we kunnen om u tijdens uw verblijf in de Aquitaine een moment van weldadige ontspanning te laten ervaren. Dat is pas écht vakantie, toch?

Ontdek de wellnessruimte van camping "Soustons Village" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Peuterbad
Zwembad
Golfslagbad
Overdekt en verwarmd zwembad
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Spa & Wellness
Bubbelbad
Hamam
Modelages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Verzorging voor kinderen
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Meer 5 km
Zee 6 km