Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Soustons

Soustons, een stadje aan de Atlantische kust dat omringd is door 5 meren en de grote pijnboombossen van de Landes, is een heuse oase van groen die al uw zintuigen aanspreekt. Door zijn geprivilegieerde ligging is het een schitterende bestemming voor groot en klein. Ontdek het uitgebreide activiteitenaanbod en verken Soustons tot in de kleinste hoekjes!

Camping Soustons, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Soustons, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

Maak kennis met de cultuur van de Landes in Soustons, waar ontspanning, terroir en traditie perfect samengaan te midden van een uitzonderlijk mooie natuur. Een picknick onder de stralende zon, een surfinitiatie, een fietstocht, lekker luieren op het strand: dit zijn de activiteiten die uw dagen kleuren. Uw zomervakantie overtreft vast uw stoutste verwachtingen!

De kers op de taart? De 4- of 5-sterrencamping van Sandaya in het hart van de Landes! U wordt er onthaald op een uitgebreid activiteitenaanbod om van te genieten onder de stralende zon: een portie waterpret in de zwembaden en op de glijbanen van het aquapark, een petanquetoernooi of een voetbalwedstrijd in de openlucht, ludieke en sportieve animatie in de gratis kinderclubs … Alles wat u maar kunt bedenken om met volle teugen te genieten van uw campingvakantie bij Sandaya!

Bezoek Soustons met de hele familie

In Soustons, de ‘parel van de Marensin’, gebeurt het slechts zelden dat de zon ’s zomers verstek laat gaan. En bij zo’n lekker weertje staat iedereen natuurlijk altijd klaar in badpak!

Het zeemeer van Port d’Albret, halfweg tussen Soustons en Vieux-Boucau, is een paradijs voor kinderen en een uitgelezen plek om een middag met de hele familie te gaan zwemmen. Tussen de duinen en het bos geniet u er van het rustige en heldere water. U kunt er tal van watersporten beoefenen en in de schaduw van de dennen vindt u vast een zalige picknickplek. En wat dacht u van een boottocht naar het beboste eilandje in het midden van het meer? Ga in de miniatuurhaven van Albret aan boord van een mini-trawler of blusboot en vaar met de hele familie een groot nieuw avontuur tegemoet! 

Bezoek Soustons met z'n tweetjes

Na een prinsheerlijke nacht in uw stacaravan of tent fietst u naar de 'Pointe des Vergnes' waar u te midden van het groen een heerlijk ontbijt wacht. Dit uitgestrekte park bij het meer van Soustons is een oase van rust waar vissers, joggers en natuurliefhebbers graag neerstrijken.

Bent u toe aan een zwempartijtje tussen de golven, een wandeling langsheen de kust of dolce far niente op het warme zandstrand, dan hebt u hier een zee aan mogelijkheden. Een oceaan eigenlijk! Neem bij de camping de ‘groene wegen’ die naar de stranden van Soustons, Vieux-Boucau, Messanges of Seignosse leiden. Op het einde van de weg vindt u gegarandeerd een stukje paradijs! 

Camping Soustons: onze tips voor een geslaagd verblijf

Hoera, het is maandag! Dat wordt smullen van alle lokale specialiteiten uit de Landes op de markt bij de arena van Soustons!

Trek in augustus uw mooiste wit-blauwe outfit aan en neem deel aan de feesten van Soustons!

Kinderen leren Soustons op een andere manier kennen dankzij Terra Aventura, een app die elke wandeling in een heuse schattenjacht verandert!

Oefen uw swing op de golfbaan van Pinsolle, een uitgestrekte oase van groen tussen twee meren!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!