Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weter?

Een gouden tip: breng dit jaar uw campingvakantie door in Soustons!
Zo beleeft u niet alleen een relaxte vakantie in de volle natuur, maar geniet u ook van een uitgebreid activiteiten- en ontspanningsaanbod op een steenworp van de Atlantische kust en het Meer van Soustons. Leer de Landes van nabij kennen tijdens uw campingverblijf en keer weer huiswaarts met een koffer vol mooie herinneringen.

Uw campingvakantie in Soustons

Hoopt u op een campingvakantie in het groen, dan is Soustons een ideale bestemming. Het ligt in een bruisende en levendige streek op slechts enkele kilometers van steden als Hossegor en Seignosse, en vlak bij de Atlantische kust en de bossen van het Regionaal Natuurpark Les Landes de Gascogne.
Huur een moderne en supercomfortabele stacaravan en geniet van een aangenaam verblijf in het vakantiedorp, samen met uw hele familie.
Op de camping hebt u niet alleen een aquapark en een restaurant tot uw beschikking, het animatieaanbod en de talloze avondactiviteiten houden er ook de sfeer in.
Verveling krijgt geen kans op uw 5-sterrencamping waar onze ervaren animatoren u diverse activiteiten aanbieden: pingpong, tennis, beachvolley, petanque en nog veel meer!
Profiteer van uw vakantie om te gaan wandelen of fietsen bij het Meer van Soustons of zet koers naar de stranden aan de Atlantische kust.
Uw vakantie bij Sandaya in het zuidwesten van Frankrijk wordt een succes!

Camping aan de kust

In Soustons zit u vlak bij de kust. Geniet van de mooie stranden van de Côte d’Argent, zoals dat van Casernes dat op slechts enkele minuten van uw camping ligt. Het is een gedroomde plek voor wie wil gaan surfen of windsurfen op de golven van de Atlantische Oceaan.
Hebt u het niet zo begrepen op het zilte zeewater, zet dan koers naar het Meer van Soustons. U kunt er vissen of een boottochtje maken onder de stralend blauwe hemel van de Landes. Vakantie in Soustons: dat heet dan gelukkig zijn!

Zwemparadijs Soustons

Ook waterratten houden van afwisseling: daarom bieden wij hun in Soustons ook een aquapark aan.
Wie aan koudwatervrees zou lijden, mag alle excuses meteen opbergen want het zwembad op de camping is zowel verwarmd als overdekt. U geniet er altijd van een ideale watertemperatuur, ongeacht het weer buiten.
De allerkleinsten beleven dolle pret in het peuterbad met diverse waterspeeltuigen, terwijl mam en pap zich laten verwennen in de jacuzzi.
Lekker ontspannen, heerlijk zwemmen… het worden de ordewoorden tijdens uw campingvakantie in Soustons!

Onze campings in de buurt

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten