Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Neem een duik in het natuurwater van uw aquapark in Soustons Vilage

Geniet van een verfrissende pauze in het aquapark van Soustons-Village! Profiteer midden in de lommerrijke omgeving van uw camping in de Landes met de hele familie van de zon van de Nouvelle-Aquitaine, in de waterstralen van de waterspeelruimte of pootje badend in het golfslagbad. Hebt u meer zin in een balneo-sessie? Dan kunt u in de wellnessruimte van de camping terecht voor een weldadig relaxmoment!

Het zwemparadijs van uw camping in de Aquitaine

Golfslagbad

Het zwembad van uw aquapark lijkt wel op een oceaan! Trek een paar baantjes in het golfslagbad aan de rand van het dennenbos en laat u meevoeren op zijn rustgevende golven. Omdat het bad vanaf de rand langzaam steeds een beetje dieper wordt, kunnen zowel kleine als grote zwemmers er waterpret beleven!

Waterspeelruimte

Een deel van het aquapark van camping Soustons Village is uitsluitend en alleen voor kinderen gereserveerd. Ze beleven er de grootste pret als ze de waterstralen van de kleurrijke waterspeelruimte proberen te trotseren.

Verwarmd binnenbad

Laten de weergoden het afweten? Dan kunt u op camping Soustons Village toch in alle rust zwemmen! In het 100 m² grote verwarmde binnenbad kunt u in elk seizoen terecht om er heerlijk te genieten van een ontspannen zwempartijtje.

Aquagym- en zwemlessen

Leef u uit tijdens een aquagym- of zwemles die door onze professionele teams in de buitenbaden of in het verwarmde zwembad van de camping georganiseerd wordt. Dé manier om van al het goede van water te genieten!

Ontdek camping "Soustons Village" aan de hand van foto's

Huuraccommodaties Ontdekken