Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Val André

Op camping Val André sluiten wij geen compromissen op het gebied van diensten en activiteiten, een van de meest essentiële elementen van een perfecte vakantie! Wij hebben met zorg een reeks activiteiten geselecteerd voor ieders smaak: voor sportieve gasten, kinderen, onvoorwaardelijke of beginnende kampeerders en iedereen daartussenin. Er is voor elk wat wils in Val André!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De kinderanimatie op uw camping Val André

Op camping Val André en bij Sandaya in het algemeen zijn kinderen koning en doen wij er alles aan om ze naar behoren te verwennen. Knutselen, grappige spelletjes, minidisco en ontmoeting met Koolaya, het vakantieprogramma van uw kleine schatten is leuk, creatief en, naar wij hopen, onvergetelijk!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Val André" op foto's

Elke dag een andere activiteit op camping Val André!

Hoewel u ter plaatse alles vindt wat u nodig hebt, zullen ontdekkingsreizigers in spe geprikkeld worden door het verlangen om de schatten van de Côtes d'Armor rondom hen te (her)ontdekken. Wat staat hen te wachten? Een boottocht naar de Bretonse eilanden, een bezoek aan Saint-Brieuc en Saint-Malo, een wandeltocht langs de Bretonse kust over de GR34, het "douanierspad", of nog, strandvissen en een wedstrijd zandkastelen bouwen op het strand. De lijst is niet volledig en kan aan uw wensen van dat moment worden aangepast!

Ontdek de animaties van camping "Val André" op foto's

De diensten en winkels op camping Val André

Dit zijn zoal de diensten ter plaatse: een snackbar voor de kleine en de grote trek, een wasserette en een speelterrein. En om de Bretonse specialiteiten te ontdekken (en dat zijn er veel), gaat u met z'n tweetjes of met de hele familie naar een van de restaurants in de nabijheid. Als u dan ook nog zeezicht hebt, is het helemaal perfect!

Ontdek de diensten van camping "Val André" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Koolaya Land springkasteel
Petanque
Pingpong
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Verkooppunt van brood
Wasruimte
Shuttle tussen de camping en het strand
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant