Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Pléneuf-Val-André

Bretagne is onweerstaanbaar! Met zijn typische dorpen, ongerepte kust, rijke cultuur en heerlijke keuken vinkt het alle hokjes op de checklist af. Het is de perfecte bestemming voor een vakantie alleen, met zijn tweeën of met de familie. Vandaag in de kijker: Pléneuf-Val-André, een charmante badplaats in de Côtes d’Armor. Volg de gids!

Camping Pléneuf-Val-André, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Pléneuf-Val-André, uw ideale vakantiebestemming

Pléneuf-Val-André ligt pal aan zee met de beroemde GR34 alias ‘het douanierspad’ aan zijn voeten. Dit ongerepte, authentieke dorp waar bezoekers meteen weg van zijn, heeft alles te bieden wat de Côtes d’Armor zo charmant maakt. Uw Bretonse vakantie kan beginnen! 

Tussen het land en de zee belooft uw Bretonse Sandaya-camping u een verblijf uit de duizend waarop u geniet van het nabijgelegen strand, dag- en avondanimatie, rust en gezelligheid. Alles wat u nodig hebt voor een 100% geslaagde vakantie! 

Bezoek Pléneuf-Val-André met de hele familie

Aan familieactiviteiten geen gebrek! Zowel op het land als op het water valt voor uw hele reisgezelschap wat leuks te beleven, ongeacht ieders niveau en voorkeuren. Er is echt voor elk wat wils: paardrijden, kanovaren, zeilwagenrijden, … En dan vergeten we het maïslabyrint en de ezelwandelingen nog! 

Zet koers naar Erquy en bezoek er het kasteel. Uw kleine campinggenoten wanen zich er gedurende enkele uren echte prinsen en prinsessen. Hebt u genoten van uw reis terug in de tijd? Neem dan ook een kijkje in het kasteel van Plédéliac. Keer vervolgens terug naar het heden en snuif de jodiumrijke zeelucht op in Saint-Brieuc of Dinan. Na zo’n dag bent u het vast met ons eens dat Bretagne zonder meer garant staat voor prachtige reisherinneringen!

Bezoek Pléneuf-Val-André met zijn tweeën

Of u Pléneuf-Val-André met zijn tweeën te voet of op de fiets verkent, u beleeft er vast en zeker een heerlijke tijd. Flaneer door de haven en geniet van een ijsje of een pannenkoek met gezouten boterkaramel (een ware must!) en bezoek de toeristische trekpleisters van de stad. Loop gewoon uw neus achterna en ontdek de bezienswaardigheden die u op uw weg kruist. Zo maakt u er een unieke en persoonlijke ervaring van! 

Droomt u veeleer van een 100% relaxt dagje wellness met zijn tweeën? Op dan naar de Spa Marin aan zee waar u samen met uw wederhelft door de vaardige handen van professionals wordt vertroeteld. Pure zaligheid! Romantici en liefhebbers van historische gebouwen verkennen graag het kasteel van Bienassis en struinen hand in hand door de tuinen. Het is de perfecte romantische afsluiter van een idyllische dag met zijn tweeën!

Camping Pléneuf-Val-André: onze tips voor een geslaagd verblijf

Koestert u de ambitie om de nieuwe Tiger Woods te worden? Oefen uw swing op de Bluegreen-golfbaan in Pléneuf-Val-André met de blauwe zee op de achtergrond!

Bretagne is meer dan gezouten boterkaramel en ‘kouign amann’. Op het Bretonse repertoire staat ook heel wat lekkers uit de zee: vis, zeevruchten, algen, … goed voor een explosie van jodiumrijke aroma’s!

Zin om uw kaarten op tafel te leggen en uw geluk te beproeven bij het blackjack-spel? Het casino van Pléneuf-Val-André is vlakbij!

In de buurt van Erquy kunt u een bijzondere watersport uitproberen: SUP-Ness. Voor deze combinatie van fitnessen en suppen hebt u elke spier in uw lichaam nodig!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!