Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Valencia

Na het aquapark is het activiteiten- en dienstenaanbod wat campinggasten van 7 tot 77 jaar het meest bezighoudt. Omdat we uw ontspanning belangrijk vinden, zorgen we er op camping Valencia voor dat iedereen aan zijn trekken komt. Tennis- en padelbanen, speelweide voor de kids, restaurant, minisupermarkt: alles is er … en nog veel meer!

Wi-Fi info: we zijn momenteel bezig met het installeren van het Wi-Fi netwerk op de camping. We kunnen niet garanderen dat het netwerk operationeel zal zijn bij de opening van de camping, maar we verzekeren u dat we er alles aan doen om u de best mogelijke Wi-Fi-service te bieden tijdens uw verblijf.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Valencia

Op camping Valencia voelen kinderen zich de koning te rijk! Dankzij onze kinderclubs met gekwalificeerde animatoren voor elke leeftijdsgroep vermaken uw oogappels zich opperbest. Ze leven zich artistiek uit en maken volop vrienden in een leuke en plezierige sfeer. En zoals wij wel eens zeggen: zijn de kids gelukkig, dan zijn de ouders het ook! 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Uw nieuwsgierige kleine stuiterballen vinden het heerlijk in de Kids Club. Ze spelen, bouwen, hebben dolle pret en maken vrienden onder wie Koolaya, de mascotte waar alle kleintjes dol op zijn. En dat alles onder het waakzame oog van onze gekwalificeerde animatoren. Fantastisch!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op het programma van de Juniors (8 tot 12 jaar): ontdekkingsspelletjes, knutselen, sporttoernooien … En óf ze er mooie herinneringen aan overhouden! Eenmaal terug in uw accommodatie, hebben ze maar één vraag: “Wanneer gaan we terug?”

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Teens Club ontmoeten adolescenten van 13 tot 17 jaar elkaar en beleven met zijn allen onvergetelijke momenten tijdens sporttoernooien, rollenspellen, uitstapjes naar het strand … Met andere woorden: fun, fun en nog meer fun!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Valencia" op foto's

Ruim activiteitenaanbod dat aan ieders wensen tegemoetkomt op camping Valencia

Op elk uur van de dag kunt u op uw favoriete camping terecht voor activiteiten en animatie, zodat u zich helemaal kunt uitleven! Aquagym of zumba voor wie houdt van ritme en beweging, tennis et padel voor wie graag een balletje slaat, pingpongtafels om uw backhand te oefenen … En dan vergeten we nog de avondanimatie en de optredens die u tot in de vroege uurtjes op de dansvloer houden!

Ontdek de animaties van camping "Valencia" op foto's

Diensten en winkels op camping Valencia

Wat u zich bij het dienstenaanbod moet voorstellen? Een restaurant dat typisch Valenciaanse gerechten serveert (zoals de mythische paella!), een bar waar u met uw familie van een koel drankje geniet, een minisupermarkt die u altijd uit de nood helpt en een gemeenschappelijke barbecuezone om met uw familie allerlei lekkers te grillen. Alles dus voor een 100% geslaagde vakantie onder de Spaanse zon!

Ontdek de diensten van camping "Valencia" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Pingpong
Tennis
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Barbecue-zone
Bar
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van fietsen
Loospunt voor campers
Restaurant