Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Valencia

Na het aquapark is het activiteiten- en dienstenaanbod wat campinggasten van 7 tot 77 jaar het meest bezighoudt. Omdat we uw ontspanning belangrijk vinden, zorgen we er op camping Valencia voor dat iedereen aan zijn trekken komt. Tennis- en padelbanen, speelweide voor de kids, restaurant, minisupermarkt: alles is er … en nog veel meer!

Wi-Fi info: we zijn momenteel bezig met het installeren van het Wi-Fi netwerk op de camping. We kunnen niet garanderen dat het netwerk operationeel zal zijn bij de opening van de camping, maar we verzekeren u dat we er alles aan doen om u de best mogelijke Wi-Fi-service te bieden tijdens uw verblijf.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Valencia

Op camping Valencia voelen kinderen zich de koning te rijk! Dankzij onze kinderclubs met gekwalificeerde animatoren voor elke leeftijdsgroep vermaken uw oogappels zich opperbest. Ze leven zich artistiek uit en maken volop vrienden in een leuke en plezierige sfeer. En zoals wij wel eens zeggen: zijn de kids gelukkig, dan zijn de ouders het ook! 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Valencia" op foto's

Ruim activiteitenaanbod dat aan ieders wensen tegemoetkomt op camping Valencia

Op elk uur van de dag kunt u op uw favoriete camping terecht voor activiteiten en animatie, zodat u zich helemaal kunt uitleven! Aquagym of zumba voor wie houdt van ritme en beweging, tennis et padel voor wie graag een balletje slaat, pingpongtafels om uw backhand te oefenen … En dan vergeten we nog de avondanimatie en de optredens die u tot in de vroege uurtjes op de dansvloer houden!

Ontdek de animaties van camping "Valencia" op foto's

Diensten en winkels op camping Valencia

Wat u zich bij het dienstenaanbod moet voorstellen? Een restaurant dat typisch Valenciaanse gerechten serveert (zoals de mythische paella!), een bar waar u met uw familie van een koel drankje geniet, een minisupermarkt die u altijd uit de nood helpt en een gemeenschappelijke barbecuezone om met uw familie allerlei lekkers te grillen. Alles dus voor een 100% geslaagde vakantie onder de Spaanse zon!

Discover our à-la-carte services

Ontdek de diensten van camping "Valencia" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Pingpong
Tennis
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Barbecue-zone
Bar
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van fietsen
Loospunt voor campers
Restaurant