Camping La Tranche-sur-Mer

La Tranche-sur-Mer is een kustdorp halfweg tussen Jard-sur-Mer en La Rochelle, én … uw volgende vakantiebestemming! Houdt u van waterpret en watersportactiviteiten, dan komt u hier beslist aan uw trekken. Fijnzandstranden, wandel- en fietsroutes, leuke bezienswaardigheden, sportactiviteiten, dolce far niente … Op uw campingvakantie bij Sandaya in de Pays de la Loire geniet u van talloze avonturen!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
L’Épine | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

La Tranche-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Bent u op zoek naar een droombestemming voor uw aankomende vakantie in de Vendée? Die moeite kunt u zich alvast besparen want wij stellen u een juweel van een kustdorp voor: La Tranche-sur-Mer aan de Franse westkust, in de Pays de la Loire. U zwemt als het ware in het geluk tijdens een campingvakantie vlak bij La Tranche-sur-Mer.

Tijdens een verblijf met uw familie, uw wederhelft, enkele vrienden of uw hond vergeet u al uw dagelijkse besognes en beleeft u onvergetelijke momenten. Zo geniet u van maar liefst 13 kilometer fijnzandstrand: ideaal om te zonnebaden en een duik te nemen in het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan.

Tijdens uw campingverblijf vlak bij La Tranche-sur-Mer kunt u terecht op de stranden voor diverse watersportactiviteiten, maar we nodigen u ook uit om de wandel- en fietsroutes in de omgeving te verkennen. Enkele daarvan lopen door de duinen en de dennenbossen: ideaal dus voor een excursie! Voor een cultureel uitje raden we u de vuurtoren van Gachère aan, waar u een adembenemend uitzicht over de kust hebt.

Bezoek La Tranche-sur-Mer met de hele familie

La Tranche-sur-Mer is een badplaats met een familiale sfeer die uitnodigt tot relaxen maar waar ook boardsporters aan hun trekken komen. De hele familie vindt hier zijn gading dankzij het uitgebreide watersportaanbod: surfen, windsurfen, kitesurfen, stand-up paddle … En heeft iedereen weer vaste grond onder de voeten, dan wacht nog het touwenparcours in de buurt van uw Sandaya-camping!

Kiest u voor een 4- of 5-sterrencamping vlak bij La Tranche-sur-Mer, dan kunnen we u een comfortabele stacaravan aanbevelen. Zowel met als zonder premium optie geniet u van diverse diensten die bij uw accommodatie inbegrepen zijn: zwemparadijs voor een frisse duik, restaurant, multisportterrein, gratis kinderclubs en nog veel meer leuke verrassingen voor een zorgeloze vakantie!

Bezoek La Tranche-sur-Mer met z'n tweetjes

Viert u met zijn tweeën vakantie in de Vendée, neem dan zeker een kijkje in La Tranche-sur-Mer. Er valt heel wat te beleven! Allereerst kunt u de auto een dagje aan de kant laten, de fietsroutes verkennen en op de fiets van het landschap genieten. Hou op de terugweg halt bij het strand en bewonder samen met uw geliefde de zonsondergang. Ook sportieve stellen die van sensationele activiteiten houden, worden op hun wenken bediend want in La Tranche-sur-Mer zit de wind altijd goed. Ideaal om uw talent als surfer of kitesurfer te etaleren!

Terug op de camping nabij La Tranche-sur-Mer geniet u van de gratis animatie die speciaal voor u wordt georganiseerd. En om deze prachtige dag af te sluiten, wacht tot slot nog een romantisch diner met uw geliefde in het restaurant van de camping!

Camping La Tranche-sur-Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

La Tranche-sur-Mer is een paradijs voor watersporters waar de wind altijd goed zit en de golven alle verwachtingen overtreffen: dit is uw kans om het zelf te proberen!

Wandelen gaat u gauw vervelen maar u houdt wel van de buitenlucht? Verken de bossen en de moeraslanden van de ‘Marais Poitevin’ op de fiets!

Duik in het verleden en maak kennis met de beroemde historische figuur Georges Clemenceau: bezoek zijn zomerresidentie in Saint-Vincent-sur-Jard!

Wilt u de specialiteiten van de streek proeven, dan moet u naar de markten van La Tranche-sur-Mer: u vindt er verrukkelijke zeevruchten en andere lokale producten!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!