Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Montmartin-sur-Mer

Zin om er eens uit te zijn en van de natuur te genieten? Aan de kust in Montmartin wacht u een weergaloos uitzicht over de baai van Sienne. Duinen zover u kunt zien, een imposant cultureel erfgoed … Samen goed voor een onvergetelijke vakantie! Gaat u mee?

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Montmartin-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Voor u geen grote steden tijdens uw volgende vakantie? Op dan naar het kleine Montmartin-sur-Mer, een oase van rust in de omgeving van Coutances. De ongerepte landschappen van het departement Manche weten u ongetwijfeld te bekoren, zowel op het water als in de zandduinen. Trek uw badpak aan en neem een duik in de Cotentin!

Wilt u echt van het avontuur genieten, reserveer dan een kampeerplaats op een Sandaya-camping voor een comfortabel verblijf te midden van de natuur. Of kies uit het ruime aanbod een volledig ingerichte cottage om de Normandische zeelucht op te snuiven en beleef de perfecte zomer met een uitgebreid gezelschap of met zijn tweetjes. Welkom in de Cotentin!

Bezoek Montmartin-sur-Mer met de hele familie

In de omgeving van Montmartin is aan originele activiteiten geen gebrek. Het Manoir de Saussey, een landhuis met prachtige tuinen, voldoet aan 2 criteria: originaliteit en schoonheid. De eigenaar verzamelt al bijna 50 jaar allerlei glaswerk. Ogen uit glaspasta van een Egyptische mummie of antieke glazen uit de eerste eeuw: u kunt het zo gek niet bedenken! Stuk voor stuk zijn het unieke objecten die de hele familie versteld doen staan!

Ontdek ook de geschiedenis van Regnéville-sur-Mer, op de oever van de Sienne, met zijn kasteel en zijn kalkovens. Aan de ene kant ligt het bouwwerk dat de haven van het stadje in de Honderdjarige Oorlog verdedigde, aan de andere kant ziet u de immense ovens uit de 16e eeuw die de regio op de kaart zetten. Kiezen hoeft niet: u kunt allebei bezoeken!

Bezoek Montmartin-sur-Mer met z'n tweetjes

Iedereen weet dat de mooiste Normandische landschappen aan de kust te vinden zijn. Neem nu het natuurgebied La Pointe d’Agon met zijn grote verscheidenheid aan ongerepte landschappen: duinen, wadden en schorren die op het ritme van de getijden veranderen. Neem de kids mee en bewonder de zowat 400 plantensoorten die hier te vinden zijn of breng een bezoek aan de schaapjes die hier vredig grazen!

Terug in Montmartin kunt u zich uitleven op het festival ‘Chauffer dans la noirceur’, wat in het Frans uit Québec ‘rijden in het donker’ betekent. Op dit evenement komen alle muziekstijlen aan bod tot vreugde van de liefhebbers. Verliefde stellen worden vergast op de meest uiteenlopende muziekjes! De muzikale cultuur van Laag-Normandië is hier alom aanwezig en bovendien geniet u van het zachte klimaat van de Kanaalkust.

Camping Montmartin-sur-Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Kunstgalerij Hauteville stelt regelmatig Normandische schilders tentoon: bewonder de mooiste werken van Noordwest-Frankrijk in Hauteville-sur-Mer!

‘Andouille’ (worst) uit Vire, livarot (kaas) of oesters: deze Normandische specialiteiten mag u niet links laten liggen. Proef deze typische gerechten die landelijke bekendheid genieten!

De GR223 of het zogenaamde ‘Douanierspad’ dat langs de kust loopt, is de perfecte route om weer in vorm te komen. Klaar om te vertrekken?

Op het eiland Jersey maakt u kennis met de Engels-Franse cultuur en ontdekt u adembenemende landschappen. Mis niets van de Kanaaleilanden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!