Deze regio met zijn grote diversiteit en vele erfgoed is gemaakt voor het toerisme. U zult genieten van een verblijf vol ontspanning, cultuur en gastronomie.

Ontdek Normandië

Laat u verleiden door de uitzonderlijke schoonheid van het Normandische landschap, met het graniet van de Cotentin, de witte rotsen van Etretat en Deauville met zijn uitgestrekte zandstranden. Tussen de zee en de groene weiden liggen authentieke dorpjes en historische plaatsen. Kom hier een weekeinde of een lange vakantie weer nieuwe energie opdoen.

Normandië, met zijn badplaatsen, Parelmoerkust, eilanden, archipels en steden zoals Caen, Honfleur of Cabours, zal u zekere bevallen en ook verrassen.

De regio bezit een wereldberoemd historisch erfgoed. Zo kunt u met het gezin of met vrienden de stranden bezoeken waar de geallieerden zijn geland en de musea die hieraan zijn gewijd, waarvan het bekendste museum het Mémorial van Caen is.

Wek uw zintuigen en proef de beroemde appels van Normandië in al hun vormen: cider, Calvados, appeltaart, appelgebakjes...

Omdat Normandië zo rijk is aan streekproducten, worden er talrijke gastronomische evenementen georganiseerd waar u kennis kunt maken met allerlei nieuwe smaken.

De smaken van de cider, pommeau of de Calvados, de beroemde "trou normand", zullen uw smaakpapillen verrukken.

Ga op weg en neem de route langs de Normandische Abdijen, zoals de Abdij van de Mont-Saint-Michel, en maak van de gelegenheid gebruik om de baai van drijfzand te bezoeken rondom het eiland, bij voorkeur met een gids; gegarandeerd een unieke ervaring.

Laat u imponeren door de afmetingen van de kathedraal van Coutances, verdiep u in de geschiedenis van het tapijt van Bayeux, reis mee naar de zeebodem in de Cité de la Mer of laat uw kinderen hun artistieke talent ontdekken in het museum van Caen.

Saint Aubin sur Mer | Normandië
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten