Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Coutances

Historische sites in een stad boordevol animatie: dat mag u verwachten in Coutances, uw uitvalsbasis voor een vakantie waarin alles draait om muziek en voorstellingen van de meest uiteenlopende aard. Laat u onderdompelen in de traditionele Normandische cultuur tijdens uw campingverblijf bij Sandaya!

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Genêts | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Coutances, uw ideale vakantiebestemming!

Viert u vakantie in het departement Manche, dan is er één bestemming die u onmogelijk links kunt laten liggen: Coutances. De groene landschappen, de eindeloze stranden en de ongerepte, wilde natuur van deze mooie Normandische stad nodigen u uit om te relaxen en al uw zorgen te vergeten. Houdt u van lekker eten? Proef dan zeker de vele lokale producten waarvoor de regio bekendstaat! 

Eenmaal terug op uw Sandaya-camping kunt u vanaf het terras van uw cottage Engeland zien liggen aan de andere kant van het Kanaal. Voor wie van waterpret houdt, is het aquapark ‘the place to be’ tijdens de vakantie: verwarmd en overdekt zwembad, glijbanen, waterspeeltuigen … De hele familie voelt zich als een vis in het water! Zoals u wellicht weet, viert iedereen bij Sandaya vakantie zoals hij wil. Er zijn sportterreinen en gratis kinderclubs voor wie zich wil uitleven, er is een restaurant, avondanimatie om extra van de zachte zomeravonden te genieten ... Laat de vakantie maar beginnen!

Bezoek Coutances met de hele familie

Een vakantie in Normandië zonder een ‘pêche à pied’ is ondenkbaar. Op de stranden van Coutances liggen de kreeften, tapijtschelpen en krabbetjes voor het oprapen, tot groot jolijt van uw kleine avonturiertjes. Hobbyfotografen komen evenzeer aan hun trekken in dit dierenparadijs waar u niet zelden het pad van een egel of een zeehond kruist. Onvergetelijk voor de hele familie!

Verdwaalt u graag op ongewone plekken, dan is het maïslabyrint helemaal uw ding! 40.000 m² groot is het en om de uitgang te vinden moet u raadsels oplossen en de geschiedenis van deze plek achterhalen. Heel anders maar minstens even leuk is de plantentuin van Coutances. De uitgang hoeft u hier alleszins niet te zoeken nadat u een van de zomerse voorstellingen bijgewoond hebt. Op het programma: voorleessessies, concerten en een fijne sfeer voor uw hele gezelschap!

Bezoek Coutances met z'n tweetjes

Voor tortelduifjes die van goede muziek houden is ‘Jazz sous les pommiers’ (jazz onder de appelbomen dus) de ideale combinatie van groove en ontspanning. Midden in de stad geniet u van straatoptredens, tentoonstellingen over jazz en diverse andere animatieactiviteiten.


Wat u niet mag missen? De Kanaaleilanden Guernsey en Jersey, twee pareltjes die voor de kust verborgen liggen! Met hun versterkte steden in Engelse stijl en ongerepte natuur garanderen ze u een heerlijk dagje uit. Hebt u liever vaste grond onder de voeten? Duik dan in de feeërieke geschiedenis van het kasteel van Gratot en voel u even prins en prinses. De ruïnes en enkele bewaarde resten voeren u terug naar het kasteelleven in de 13e eeuw.

Camping Coutances: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bericht aan alle lekkerbekken: neem de tijd om bij de kleine lokale producenten al het lekkers uit de zee te proeven!

De Normandische specialiteiten zijn ongeëvenaard: ga op zoek naar cider, camembert of boter in de dorpen in de omgeving van uw Sandaya-camping!

De stranden aan de Normandische kust bieden het ideale kader voor een ontspannende wandeling of rit te paard bij zonsondergang: romantiek made in Normandië!

Bent u dol op originele vintage-spulletjes? Grijp uw kans om rond te struinen in de brocantezaken en op de rommelmarktjes in de omgeving!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!