Camping Spanje met aquapark : reserveer uw verblijf

Zwemmen en glijden in Spanje? ¡Vamos!

Een zomer zonder te zwemmen is ondenkbaar. En al helemaal niet als u een verblijf in Spanje plant! Maak u geen zorgen, wij hebben overal aan gedacht voor een zo aangenaam mogelijke vakantie. Als u voor een Sandaya-camping met aquapark in Spanje kiest, kunt u zwemmen en van de glijbanen roetsjen zoveel u wilt. En er gaat toch niets boven een verfrissende duik in het zwembad van de camping aan het einde van de dag!

Zowel op camping Valencia in Puçol als op Cypsela Resort in Catalonië profiteert u van onze aquaparken van topklasse: bubbelbaden, glijbanen en natuurlijk verwarmde zwembaden. Op een 4-sterrencamping met aquapark in Spanje kunnen de kinderen zich vermaken onder het toeziend oog van onze badmeesters, en de ouders in alle rust bruin worden in de zon.

Het pluspunt? Onze luxe Spaanse campings liggen op loopafstand van het strand! Zo weet u zeker dat verfrissing nooit ver weg is, tijdens het watersporten in zee of in onze aquaparken.

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Zwemmen zodra u wakker wordt, van de glijbanen roetsjen in de middag, 's avonds in het bubbelbad ... Er zijn zoveel verschillende manieren om van onze aquaparken te profiteren!

Vergeet uw fototoestel niet om gezellige momenten tijdens uw vakantie in Spanje vast te leggen!

Ook uw kleintjes kunnen naar hartenlust spelen in het aquapark van de camping. De peuterbaden zijn daar trouwens precies voor bedoeld!

Profiteer op onze campings van de nabijheid van de Middellandse Zee om verschillende watersporten uit te proberen!

Camping Spanje met aquapark, reserveer uw verblijf!

Puçol | De autonome regio Valencia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Onze goede redenen om op reis te gaan

Het idee van een vakantie op een camping met aquapark in Spanje is toch onweerstaanbaar? Buiten de verwarmde zwembaden, peuterbaden voor kinderen en bubbelbaden om te ontspannen heeft Sandaya overal aan gedacht in termen van voorzieningen voor een perfecte dag in de aquaparken: ligstoelen, zwembanden en zwemmatten. En natuurlijk de indrukwekkende voorzieningen van een luxe camping!

U hoeft zelf alleen maar uw badhanddoeken en uw zonnecrème mee te brengen. Wij hebben echt overal aan gedacht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Voor een vakantie met aquapark in Spanje raden wij u Catalonië of Puçol aan:

  • Valencia: Deze camping met indrukwekkende voorzieningen in een uitzonderlijke omgeving bevindt zich op 25 minuten van Valencia. Het XXL-zwembad nodigt uit tot baantjes trekken, maar u kunt u ook de hele middag vermaken op de glijbaan.
  • Cyspela Resort: Aan de Costa Brava kunt u op deze comfortabele 4-sterrencamping verblijven die een mengeling biedt van comfort, ontspanning en recreatie. Volwassenen kunnen relaxen in het bubbelbad, terwijl de jongeren van het zwembad genieten.

Nu hoeft u dus alleen nog maar uw knusse accommodatie te kiezen voor uw verblijf met aquapark in Spanje.

  • Een stacaravan is een ideale accommodatie als u voor een zorgeloze vakantie met het comfort van een echte thuis kiest.
  • Voor nog meer comfort en ruimte hebt u ook de mogelijkheid om een van onze PREMIUM stacaravans te reserveren!
  • In een lodge-tent garanderen wij u een verblijf vol avonturen met een vleugje luxe.
  • Voor meer authenticiteit op de camping zet u uw kampeeruitrusting neer op een van onze kampeerplaatsen.